Knorr lasagne  Knors lasagne
Indlægget indeholder reklame for Knorr lasagne

Jeg har simpelthen glædet mig så enormt meget til at dele dette blogindlæg og denne video med jer, og det er der flere årsager til. Først og fremmest har jeg testet Knorr’s nye lasagne og lasagenette for aller første gang, der begge består af 100% naturlige ingredienser. Overordet set synes jeg, at begge produkter præsterede virkelig fornemt, og børnene var vilde med maden.

Lasagne fra knorr  Lasagne fra Knorrs

At lave aftensmad med en baby på armen

Men det jeg virkelig synes dette produkt kan, det er, at det kan redde den såkaldte ulvetime herhjemme. Det vil sige de eftermiddage, hvor jeg ikke har fået planlagt aftensmad, ikke har fået taget noget op fra fryseren, og ikke synes at vi skal have takeaway. Og selvom jeg er madblogger, og ofte gør en dyd ud af det hjemmelavede måltid, så sker dét desværre, at jeg ikke altid er så forberedt.

Normalt synes jeg faktisk, at en lasagne er utrolig nem at lave – også fra bunden. Måske dét er fordi der ikke er grænser for hvor mange bolognese’er og mornay saucer’er jeg har lavet i mit liv, eller måske er det bare fordi jeg virkelig godt kan lide at lave mad.

Men når dét så er sagt, så er der bare nogle tidspunkter i en travl hverdag, hvor et hjemmelavet måltid fra bunden, kan være svært at imødekomme. Særligt når man har småbørn, og skal hakke løg og hvidløg med en baby på armen. Det er mildest talt umuligt. Lige præcis her synes jeg, at dette produkt passer så glimrende ind i vores ”hamster-hjul”, som jeg sommetider kalder hverdagens tummelrum. Og så er Knorr’s lasagne 100% naturlige ingredienser, som i kan læse meget mere om via linket. Netop dette passer i øvrigt meget godt til den mad-ideologi i ved, jeg har.

Knorr og lasagne  Knorr ingredienser lasagne

En video i samarbejde med Knorr

I samarbejde med Knorr, har vi lavet en lille film, hvor spiloppen og jeg laver knorr lasagne til aftensmad. Igennem hele processen havde jeg en feberramt lillebror på armen. Produktet er derfor i den grad testet igennem, og jeg glæder mig sådan til, at i skal se videoen, som kan ses lige her:

VIDEO: LASAGNE MED EN BABY PÅ ARMEN

Knorr måltid  Knorr lasagne ingredienser

 

Følg mig rundt

Få madplaner i indbakken!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt madplaner hver uge.
Madplanerne er kun i nyhedsbrevet.

Tak for tilmeldingen. Husk at tjekke din mail og bekræfte tilmeldingen :-)