Konfekt og slik

Konfekt og slik er ofte noget vi køber i supermarkederne. Men meget af det er faktisk super nemt at lave hjemme i eget køkken. Her på siden finder du opskrifter på alt fra hjemmelavet karamel og kokostoppe til træstammer med marcipan og popcakes af romkugler.

Forskellige konfekt kugler

Herunder finder du inspiration og opskrifter på en masse forskellige kugler; bountykugler, havregrynskugler og dadelkugler. Kuglerne er fyldt med smag og nydelse i hver enkelt bid, og deres størrelse gør dem perfekte som små snacks. Alle kuglerne er nemme at lave og med ingredienser der med stor sandsynlighed allerede er at finde i køkkenet. Nogle af kuglerne er af den sundere slags, så du kan med god samvittighed lave og spise dem.

Romkagedej

Romkagedej kan bruges til virkelig mange forskellige ting. Der er selvklart den almindelig romkugle, men du kan også lave den som en popcake ved at sætte den på en pind og pynte med glasur, frostning og krymmel. De vil med garanti skabe stor begejstring blandt gæsterne. Romkagedej bliver også brugt til at lave træstammer, som omsvøbt med marcipan og mørk chokolade i enderne smager virkelig godt. ”Kagedejen” kan også skiftes ud med sorte bønner, så romkuglerne bliver sundere og mere nærende.

Snackbarer

Her er også forskellige opskrifter på snackbarer. Nogle af snackbarerne er et rigtig godt bud som et lækkert element til madpakken, men hvor de stadig er fyldt med næring. Især dadler er virkelig en fantastisk ingrediens at bruge i snackbarer (og konfekt og slik generelt) da de indeholder en masse naturligt frugtsukker, og dermed sødme, samtidig med at de giver en god konsistens. Prøv dadelbarerne eller snickers, hvor dadlerne virkelig kommer til deres ret.