Koldskålsgrød

Koldskålsgrød

Denne koldskålsgrød lyder måske mærkværdig, men den er absolut værd at prøve. Faktisk smager grøden, der er lavet på havregryn, chiafrø og koldskål, virkelig, virkelig godt. Der er sukker i koldskål, så derfor behøver den kolde overnight oats, som det også kaldes, ikke at sødes yderligere. Top din koldskålsgrød med frisk frugt, mysli eller hvad du har i køkkenet og køleskabet.

Inspiration til grød opskrifter: Havregrød og Overnight oats 

Opskrift på koldskålsgrød

Koldskålsgrød

Koldskålsgrød

Udskriv Pin
Forb. tid: 8 timer
Tilb. tid: 5 minutter
Antal: 1 person

Ingredienser

Grød:

  • 1 spsk. chiafrø
  • 2 spsk. havregryn
  • 3 dl koldskål

Topping:

  • frisk frugt, mysli mm.

Sådan gør du

Grød:

  • Bland chiafrø, havregryn og koldskål i et patentglas. Rør det godt rundt, sæt låg på, og lad det trække i køleskabet i mindst otte timer
  • Rør godt rundt i grøden næste morgen, og tag grøden med dig på farten eller anret i en skål

Topping:

  • Skær frugt ud i mundrette tern, og drys frugt, friske bær og mysli på din grød

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering