Denne koldskålsgrød lyder måske mærkværdig, men den er absolut værd at prøve. Faktisk smager grøden, der er lavet på havregryn, chiafrø og koldskål, virkelig, virkelig godt. Der er sukker i koldskål, så derfor behøver den kolde overnight oats, som det også kaldes, ikke at sødes yderligere. Top din koldskålsgrød med frisk frugt, mysli eller hvad du har i køkkenet og køleskabet.
Inspiration til grød opskrifter: Havregrød og Overnight oats
Opskrift på koldskålsgrød

Koldskålsgrød
Udskriv
Pin
Forb. tid: 8 timer timer
Tilb. tid: 5 minutter minutter
Antal: 1 person
Forfatter: Maria Vestergaard
Ingredienser
Grød:
- 1 spsk. chiafrø
- 2 spsk. havregryn
- 3 dl koldskål
Topping:
- frisk frugt, mysli mm.
Sådan gør du
Grød:
- Bland chiafrø, havregryn og koldskål i et patentglas. Rør det godt rundt, sæt låg på, og lad det trække i køleskabet i mindst otte timer
- Rør godt rundt i grøden næste morgen, og tag grøden med dig på farten eller anret i en skål
Topping:
- Skær frugt ud i mundrette tern, og drys frugt, friske bær og mysli på din grød