Sponsoreret!

Jeg har været så spændt på, netop at dele dette blogindlæg med jer. Min aller første video er nemlig hvad i nu skal blive præsenteret for i dagens indlæg. Hvorfor der skulle gå så lang tid, ved jeg ikke, men Knorr og deres lækre verdensretter, gav mig det sidste skub i den rigtige retning, og det er jeg uhyre glad for.

Enchiladas  Knorrs enchiladas

I denne video vil jeg nemlig præsentere jer for de lækreste mexicanske enchiladas, som faktisk er de bedste, jeg nogensinde har smagt. Udfordringen har jeg fået af bloggeren Stayclassy, som er en af de sejeste herrebloggere Danmark kender til. Faktisk har hele denne kampagne fungeret som en stafet, og der har derfor været utrolig mange skønne og dygtige bloggere, der de seneste uger har eksperimenteret med Knorr’s populære verdensretter.

Selve fundamentet i retten leverer Knorr, som laver en smart pakke, med alle elementerne til mexicanske enchiladas. Det er derfor uhyre nemt at tilføje noget kylling, og de grøntsager som køkkenskuffen indeholder, og så har man den lækreste og hurtigste aftensmad.

Min første video i samarbejde med Knorr

I opskriften som i finder i videoen valgte jeg dog, at tænke en smule ud af boksen, og lave en vegetarisk udgave. Jeg erstattede derfor kylling med sødekartoffel og chilibønner, men ud over det, så fulgte jeg opskriften fuldstændigt, som det står bag på en af Knorr’s verdensretter. Det gode ved marinereden som hører med til pakken fra Knorr’s enchilidas er nemlig, at den både er god til at krydre kød, men i særdeleshed også til at give smag og kraft til grøntsager.

Min datter var ellevild med de lækre enchiladas, og som i kan se på videoen, så var hun fedtet ind fra top til tå efter at have spist sin helt egen mexicanske pandekage, som hun endda selv havde lavet. Verdensretterne fra Knorr er nemlig også virkelig gode familieretter, som er vel krydrede og smagfulde uden at være stærke. Vi har ihvertfald været glade for, at prøve lidt forskelligt. Både indian tikka, thai green curry og så denne mexicanske ret, har vi prøvet kræfter med, og alle retterne er sunde og nærende, og samtidig perfekte at tilberede i den berygtede ulvetime. Som den medicinstuderende jeg er, kunne jeg nemlig ikke lade være med at tjekke ingredienslisten bag på pakken, som absolut ikke indeholdte nogle uhyggelige overraskelser. Det er altid en glædelig nyhed, når man skal servere måltidet for sine aller kæreste.

Knorr verdensretter  Knorr opskrift

En varm anbefaling fra hele familien

Jeg kan derfor på det varmeste anbefale jer både at se videoen, som vi havde så meget sjov med at lave, men også at smage en af Knorr’s verdensretter. Jeg sender stafetten videre til den søde blogger “plummum“. Jeg vil glæde mig til at se, hvad du finder på!


Knorr's verdensretter, mexicanske enchiladas
 
Forfatter:
 
Ingredienser
 • 1 pakke knorr enchildas
 • 1 spsk. olivenolie
 • 1 rødløg
 • 1 fed hvidløg
 • 1 rød peberfrugt
 • ½ sødekartoffel
 • 1 dåse chilibønner
 • 2 dl vand
 • 50g cheddarost
 • 100g cremefraise
 • evt. korriander og lime
Fremgangsmåde
 1. Hak rødløg og hvidløg fint og svits det i en gryde med olivenolie til løgene bliver bløde og glasagtige
 2. Skyld sødekartoflen grundigt og skær den i mundrette stykker
 3. Skyld den røde peberfrugt og skær dem i lange strimler
 4. Tilsæt grøntsagerne til gryden, og svits dem i et par minutter sammen med marinaden
 5. Tilsæt vand og lad det simre under låg i ca. 20-30min. Hæld evt mere vand i gryden undervejs, hvis alt vandet fordamper.
 6. Tilsæt chilibønner og smag retten til med salt og evt lime og korriander.
 7. Placer fyldet på de mexicanske pandekager, fold dem og drys med ost og den lækre tomatsovs der følger med i knorrpakken.
 8. Bag dem i ovnen som anført på bagsiden af pakken og server de mexicanske enchilas med dippen, som følger med i knorr pakken.