Søde sager

Dessert, kage eller blot lidt sødt til kaffen er uden undtagelse noget af det bedste ved tilværelsen. Det skaber energi, glæde og en masse hygge til selskabet, og så smager sødt bagværk bare utrolig godt. Særligt de gode, gamle klassikere som kan tilberedes af alle, der kan finde ud af at læse en opskrift og røre eller ælte en kagedej. Der tænkes især på hjemmebagt kanelsnegle, brownie, cookies, drømmekage og andre fantastiske kagedrømme. Nogle af kagerne kan bages i en form eller bradepande. Hvilket ofte gør bage processen nemmere, og så kan kagen tilmed nemt transporteres med sig. Andre kager bages i små forme som f.eks. muffins eller cupcakes, der også gør bagværket endnu mere festligt.

Dessert og kage opskrifter

Udover de klassiske skærekager, så kan søde sager også sagtens pakkes ind i små dessert anretninger eller sundere snack kugler og barer. Kage og dessert siden her indeholder et hav af god inspiration til den søde tand, og alle opskrifterne er yderst nemme at tilgå.

Søde sager

Det bedste ved traditionelt, sødt bagværk er, at det kan fryses ned og opbevares til en passende anledning byder sig. Sådan går det ofte til herhjemme, hvor jeg altid laver en dobbelt portion kagedej. Jeg bager altid kagerne med det samme, men ender ofte med at fryse over halvdelen af bagværket ned. Når der så kommer gæster eller min familie og jeg ønsker noget sødt en fredag aften, så luner vi kagerne og spiser det hjemmebagt bagværk med fornøjelse.