Julegrød med dadler og kanel

 
Julegrød med smag af varme, kærlighed og krydrede krydderier, er netop hvad jeg nu vil dele med jer. En grød opskrift som vi har lavet virkelig meget her på det sidste.

Julegrød med smag af jul

Faktisk har jeg aldrig spist så meget grød, som jeg har gjort det i denne jul. Det er mest af alt blevet til risengrød, men også almindelig havregrød, bagt grød, og så denne julegrød er blevet kørt indenbords. Det er bare hamrende nemt at lave grød, og så kan det vitterligt spises på alle tidspunkter af døgnet.

Min datter spiser 9/10 gange grød til morgenmad, og særlig denne julegrød er blevet hendes favorit. Det er dog også meget tit, at jeg serverer grød til aftensmad. Noget som min kære mand ikke er særlig glad for. Han synes nemlig ikke, at det er “ordentlig” aftensmad. Min datter og jeg er absolut ikke enige, og når lillebror bliver stor nok til at have en mening, så er jeg sikker på, at han nok også skal tage vores parti.

Inspiration til grød opskrifter: Bagt grød med æg og havregrød

 

Julegrød med dadler og kanel
 
Forfatter:
 
Ingredienser
 • Havregrød:
 • 1 dl fin valserede havregryn
 • 1,5dl mælk
 • 1 tsk. kanel
 • 1 tsk. vanilje
 • 1 spsk. flydende honning
Topping:
 • en lille håndfuld hakkede nødder
 • 5 dadler
Fremgangsmåde
 1. Bland havregryn med mælk, krydderier og honning
 2. Lad det hvile natten over i en tætsluttet beholder
 3. Næste dag toppes grøden med hakkede nødder og dadler

 

Inspiration til jule opskrifter: Cookies med varme krydderier

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.