Julegaven til baby, kæreste og mor

Jeg kommer fra en famile, hvor der bliver spurgt efter ønskelister, når vi når oktober måned, og det er ikke engang en overdrivelse. Jeg hader det, fordi jeg aldrig aner, hvad jeg ønsker mig, og de hader det, fordi de skal rive ønskerne ud af mig sidst i december. Egentlig ville jeg ønske, at jeg var ligesom dem, – mine mostre, kusiner, mormor osv. der gør en kunst ud af, at få overstået hele julehandlen inden december måned, og derfor også får købt en masse gode julegaver på tilbud. Desværre ender jeg altid med, at være den der står i den lange kø i Matas d. 23 december for at få købt de sidste julegaver.

I år har jeg dog prøvet at være en smule mere organiseret i min julehandel, og har “allerede” købt nogle af de vigtigste gaver. Nemlig julegaverne til min datter, kæreste og mor.  Gaven til vores datter (på 6,5måned) var en af de sværeste. Egentlig synes vi, at det er lidt overgearet at købe sig fattig i gaver til en baby, der alligevel synes, at gavepapiret er det mest spændende ved hele pakken.

Vores gave til hende, er derfor ikke lutter “spændende”, men bærer ordet praktisk rigtig godt. Vi giver hende nemlig en lækker bodystock og kyse bestående af uld og silke fra butikken http://www.naturbarn.dk af mærket joha. Jeg elsker de små blonder, og det bløde materiale, og kan ikke vente med at klæde hende i det. Det holder hende dejlig varm, uden at hun behøver at blive pakket ind i for mange lag. Derudover købte vi en lille træ-rangle af mærket Goki, også fra hjemmesiden http://www.naturbarn.dk.

  

Min mor sendte den mest uinspirerende ønskeliste, hvor det mest spændende ønske var et æggebæger! Jeg har derfor droppet hendes ønsker, og selv fundet på noget.
For et par uger siden blev jeg introduceret for den fine kunstbutik http://www.dinavejling.dk, som ligger i hjertet af Odense, via en veninde fra mødregruppen. Hun har det smukkeste keramik, og jeg faldt over skulpturen i kan se på billedet nedenfor. Egentlig er jeg ret meget i tvivl om, hvorvidt min mor kan lide den, men farverne, glaceringen og træets udtryk gjorde, at jeg alligevel købte den til hende. Og så ved jeg, at hun elsker at pynte sit hjem med kunst og keramik.

Min kæreste ønsker sig ikke noget, hvis man spørger ham, men hver morgen brokker han sig over, hvor slidte hans nuværende pæne læder sko er. Eller som han selv ville sige det “det danske vejr har dræbt mine sko”. Jeg har derfor købt de her lækre sko i rustikt læder til ham fra Magasin, som ovenikøbet var sat 50% ned i pris.
5711208964203

Indlægget er i samarbejde med Naturbarn.dk

2 kommentarer til “Julegaven til baby, kæreste og mor”

  1. Min søn (der nu er 4), fik til sin første jul ingen gave af os. Han var 3 måneder og blev overdænget med gaver af bedsteforældret, morbrødrer og mostrer. De efterfølgende år har han dog altid fået.

    1. Maria Vestergaard

      Jeg kan sagtens forstå, at i valgte at springe julegaven over det første år. Jeres dreng på dengang 3 måned, ville nok ikke engang have vist interesse for gaven. Og som du siger, så blev han forkælet af resten af familien :D. Må dig og din familie få en rigtig god jul!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *