Jeg ved ikke, hvad jeg vil

image
En overskrift der måske kan hentyde til store livsomliggende spørgsmål, der inkluderer en hel familie et hjem og en kerne. Det gør det på sin vis også. For jeg ved nemlig ikke, hvad jeg vil, eller hvor jeg er på vej hen – med min blog. Det er frustrerende og samtidig vildt spændende, for jeg kan snart ikke finde hovede og hale i alle de tanker og beslutninger, jeg gør mig for tiden.

For nogle dage siden, udgav jeg et indlæg der omhandlede, hvordan man starter en blog. Det er på sin vis en smule grotesk, når jeg står her, midt i ingenmandsland og selv ikke engang ved, hvor jeg er om en uge, en måned eller et år. Det jeg dog ved er, at min blog er mit hjertebarn, mit kreative rum, min frihed og mine drømme. Jeg ser mig selv blogge imorgen, og jeg ser mig selv blogge om 10år. Det er blevet så stor en del af min måde at leve på, en livsstil som jeg har i sinde at udvikle på og sammen med.

Når jeg så skriver, at jeg ikke ved hvad jeg vil, så handler det egentlig om flere ting. For det første er jeg i en besynderlig periode, hvor indlæggene omkring moderskab fylder mindre og mindre af min blogs skrivetid, og i stedet har opskrifter på mad og drikke taget det meste af mit fokus. Lige pludselig syntes jeg, at i kom for tæt på, selvom jeg godt ved, at jeg egentlig fortalte jer meget lidt. Fra den ene dag til den anden stoppede de indlæg. Og selvom jeg har tonsvis af begyndende indlæg til kategorien “moderskab”, så er det som om, at de aldrig når at blive udgivet. Måske lysten kommer engang igen, eller måske vil min blog udvikle sig i en hel anden retning. Måske jeg vil inddrage mere livsstil i form af restaurant- og kultur guides, interiør og oplevelser, eller også er det noget helt andet, der vil fange min opmærksomhed. Jeg ved det ikke.

Udover min blogs indhold, så er der også nogle store beslutninger at tage, når det kommer til min blogs beliggenhed. Det forholder sig nemlig således, at jeg d. 10. juli opsagde min kontrakt hos Bloggers Delight, som er det bloggernetværk, hvor min blog er beliggende på nuværende tidspunkt. Kontrakten og vores samarbejde stopper d. 31 oktober, og herefter er jeg hundrede procent mig selv. Noget jeg har glædet mig ufattelig meget til, da jeg er helt sikker på, at bloggen kan nå til helt nye højder, ved at stå alene.

Men pludselig er jeg kommet i tvivl om, hvad jeg vil.

Faktisk overvejer jeg meget kraftigt at indgå et samarbejde med et helt andet netværk, som forhåbentlig kan give mig den frihed jeg har brug for, samtidig med at jeg er bundet til en kontrakt. Det hele vil jeg forhåbentlig finde ud af i næste uge, hvor jeg har tonsvis af møder med både netværks, agenter og mulige samarbejder.

Jeg ved ikke hvad jeg vil, men jeg vil med sikkerhed blogge imorgen og resten må tiden vise!

4 kommentarer til “Jeg ved ikke, hvad jeg vil”

 1. Min noget længere livserfaring siger mig, at man skal følge sin mavefornemmelse 🙂 Hvis du har succes med at blogge, så er der grund til det. Som jeg skrev til dig på instagram, kan jeg stadig ikke beslutte mig om min blog skal med i et blognetværk. Siden jeg startede min blog for 2 år siden, har jeg haft den på en selvstændig domæne og helt udenom netværks. Jeg kan da se, at det er en kæmpe fordel af være en del af et bloggernetværk, da der jo linkes til de forskellige blogs på kryds og tværs. Jeg synes bare, det er ret irriterende, når de propper de blogs med så mange reklamer. Må jeg spørge, hvorfor du ikke overvejer at gå “blog solo”? Sådan helt selvstændigt og uden at være med i nogle netværks?
  Kh Diana
  http://www.bydianawi.com

  1. Maria Vestergaard

   Det synes jeg du har helt ret i! 🙂
   Jo det er rigtigt, at man kan få nogle klare fordele i, at ligge i et netværk hvor man kan sende trafik til hinanden. Min blog er dog altid nede på omkring 1-2% i trafik fra mine medbloggere, så har vurderet at det stort set ingen betydning har for min blog. Jeg har dog hørt om andre blogs, som kan komme helt op på 20-30%, og så er det jo en kæmpe fordel. Ønsker dig al held og lykke med din blog 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.