Jeg ønsker for juli måned at..

image

Det har været nogle forfærdelige og fantastiske dage i juli måned indtil videre. Jeg kunne simpelthen ikke huske, hvor krævende det er, at flytte sit hjem fra et sted til et andet, men for hver dag der går, kommer vi tættere og tættere på at være faldet på plads. I dette øjeblik sidder jeg i en kurvestol, foldet ind i tæppe, benene oppe, kaffe i hånden, computeren i skødet og med udsigt ud over den fantastisk park, der grænser op til vores lejlighed. Jeg har allerede forelsket mig i denne “udestue”, og tænker at dét er her, at jeg både skal læse bøger, blogge og måske endda se på spiloppen lege rundt sammen med legekammarater om nogle år, nede på det grønne græs.

Som i kan høre drømmer jeg mig væk – langt væk fra den virkelighed jeg stadig er omringet af; flyttekasser, tøj i sække, al for meget dåsecola, og en konstant tømmermænds-lignende-følelse. Jeg drømmer om hvordan vores hjem skal udfolde sig de næste mange år, men jeg drømmer også om, hvordan min juli måned skal være. Derfor kom denne ønskeliste for juli måned til verden:

Jeg ønsker for juli måned at..

– Jeg ønsker for juli måned at, jeg endelig får smagt sommers første gammeldags vaffel is hos “Emils” i Sorø. De laver uden tvivl de aller bedste is, som min lillesøster og jeg, plejer at cykle ned og spise, efter at have spist aftensmad hos vores forældre.

– Jeg ønsker for juli måned at, jeg får duftet, smagt og købt en masse lækre grøntsager, frugt og ikke mindst krydderurter i Bazaren i Odense. Prikken over i’et i mit nye køkken, ville helt klart være, at fylde urtepotterne med friske og duftende krydderurter. Faktisk har jeg kun været i Bazaren én enkelt gang før, og det var dengang jeg flyttede til byen for snart fire år siden.

– Jeg ønsker for juli måned at, jeg får set mere af Danmark. Som barn rejste jeg altid utrolig meget med mine forældre i hver eneste ferie, og i weekenderne tog vi ofte bilen, madkurven og (papir)kortet, og kørte Danmark tynd for seværdigheder. Jeg ønsker at opleve mere af Danmark igen, og jeg ønsker at vise min datter hvor fantastisk et land Danmark er, især om sommeren! Heldigvis har mine forældre lejet et sommerhus i nordjylland, hvor hele familien skal nyde havet, vinden, vejret og sommeren.

– Jeg ønsker for juli måned at, jeg kan holde motivationen oppe, og fortsætte med at løbe tre gange om ugen. Det har fungeret i et godt stykke tid nu med, at jeg har løbet efter at jeg har afleveret min datter i vuggestuen. Desværre kan jeg somme tider have en rygrad som en regnorm, og være fuld af dårlige undskyldninger. Så lad os krydse fingre for, at jeg kan holde motivationen oppe hele denne måned også!

– Jeg ønsker for juli måned at, lave “min kærestes hofret” igen. Det er én af mine absolut mest læste opskrifter, men vi har herhjemme ikke spist det i al for lang tid. Mærkeligt nok, for det er nok den nemmeste og mest enkle hverdagsret, jeg overhovedet kan komme på.

– Jeg ønsker for juli måned at, besøge mine bedste veninder i København. Spise god mad, drikke drinks og glemme moderskabet og Odense for en stund, og i stedet snakke om flotte mænd og pæne sko.

 

2 kommentarer til “Jeg ønsker for juli måned at..”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *