Jeg ønsker for august måned at..

image

Jeg synes faktisk, at det er utrolig hyggeligt, at lave sådan en liste, for ønsker for den kommende måned, og jeg nyder at krydse mine oplevelser og gøremål af, når jeg kigger tilbage i arkivet. I er velkomne til at læse sidste måneds ønsker HER

For at følge op på sidste måneds “flytte-situation”, så er vi stadig ved at vende os til vores nye tilværelse i vores nye hjem. Godt nok er der ikke en eneste flyttekasse på gulvet tilbage, og alt unødigt inventar er flyttet ned i det store kælderrum, som heldigvis fulgte med lejligheden, – men der mangler stadig meget endnu. Dvs. billeder på væggene, nye møbler, gardiner og alle mulige andre småting, som jo hører til i et hjem. Det kunne derfor være lækkert, at få endnu mere styr på boligsituationen, men B og jeg er dog enige om, at dét denne gang skal tages i et så langsomt tempo, at hvert møbel (forhåbentlig) får sin helt rigtige plads i første omgang. Desuden er jeg alt for god til (desværre), at købe puder, tæpper, billeder og inventar for efterfølgende, at fortryde mit køb. Det skal helst ikke ske denne gang. Og af den årsag er der faktisk ingen ønsker for boligen på nedenstående liste:


Jeg ønsker for juli måned at..

– Jeg får besøgt min morfar på plejehjemmet. Det er faktisk alt for længe siden, og det giver mig ufattelig dårlig samvittighed at tænke på. Jeg har derfor i sinde, at besøge ham næste gang vi tager til Sjælland, hvor vi i samme anledning skal fejre min lillesøsters 11-årige fødselsdag.

– Jeg får set den nye film med Jason Bourne i biografen sammen med B. Jeg elsker hans karakter, og hvordan filmene er fyldt med spændning fra start til slut. Faktisk var det min mormor, der i sin tid introducerede mig for både filmene, men også bøgerne. Hun elsker nemlig aktion- og spændningsfilm, ligesom jeg selv!

– Jeg får lavet mine yndlings sunde (og glutenfrie) vafler, som smager ufattelig godt én sommermorgen, hvor regnen trommer på taget af vores lejlighed.

– Jeg endelig får prioriteret min egen garderobe højere end min datters. F.eks ved at købe denne HER vildt fine sorte sag fra Samsø&Samsø.

– Jeg får ryddet op i min computer. Den er fyldt til randen med billeder, dokumenter og gamle forelæsningsslides som gør, at jeg skal slette en fil hver eneste gang, noget nyt skal gemmes. Jeg er virkelig et stort rodehovede, når det kommer til min computer og dens skrivebord samt hukommelse.

Del på print

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *