Januardepression, tandsmør og speltfar

Speltfar   Speltfar cafe
{Speltfar – hvor man kan spise sin morgenmad i vindueskarmen med sin yngste kærlighed ved sin side. Cafeen ligger i Brandts Passage sammen med “The organic club”}

Det er efterhånden længe siden, at jeg har lavet et indlæg af denne kategori: små øjeblikke. Det vil sige lysglimt fra min hverdag, der pynter, præger og gør noget ekstra særligt. Øjeblikkene har selvfølgelig været der, men jeg har desværre haft svært ved at få øje på dem, den seneste stykke tid. Januar har virkelig fået taget på mig, og jeg synes det mest af alt er vådt og gråt udenfor.

Jeg har mest af alt lyst til, at lukke mig selv inde – med mine børn og min mand, og så lade resten af verden passere udenfor. Andre der også savner mere søvn, sollys og varme?

Heldigvis har jeg en fantastisk familie og nogle skønne veninder, som banker på døren, når jeg mindst venter det, og trækker mig med ud i virkeligheden. Tak for jer, og tak for jer kære læsere, der river fat i mig, når der går for lang tid mellem indlæg og billeder på instagram <3

  
{Mejeri foreningen inviterede mig i sidste uge på en fantastisk blindsmagning af SMØR! Det var grænseoverskridende, men virkelig sjovt og lærerigt}

  
{Selve smørsmagningen var efterfulgt af en udsøgt middag på Frank A, der netop er genåbnet!}

  
{Min kære kusine inviterede os til 26 års fødselsdag på Nørrebro, hvor vi tilbragte vores lørdag aften, hele familien}

  
{Hun havde lavet den lækreste og smukkeste chateau marcel kage, som moster Asta viser frem på billederne}

  
{Mine to mænd <3}

  
{En savnet veninde er netop kommet hjem fra New York, og besøgte os heldigvis med det samme}

 

 

1 kommentar til “Januardepression, tandsmør og speltfar”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *