Hyundai Kona – fræk og vovet ligesom Milano

Sponsoreret af Hyundai

KONA  Hyundai Kona event
{Lanceringen af den helt nye KONA fra Hyundai – i hjertet af Milano}

Stemningen var intens fra det øjeblik, at jeg trådte ind på pladsen omgivet af rustikke italienske bygninger farvet i rosa og lyse pastel farver. Med mig havde jeg et hold af nye bekendtskaber, som jeg holdte mig til, imens jeg prøvede at mingle med direktører, designere, journalister og andre ukendte, men helt sikkert vigtige mennesker.

Alle havde øjne og ører åbne, og selvom jeg absolut ikke vil kategorisere mig selv som bilentusiast, så lod jeg mig pludselig rive med af stemningen omkring mig. Det slog mig først virkelig, da jeg fandt mig selv på aller forreste række, med sved på panden, kameraet i fuglehøjde og med intet andet fokus, end dét øjeblik, jeg lige om lidt skulle være vidne til; Når jeg, og hele verden skulle se Hyundai KONA for aller første gang.

Hyundai Kona – fræk, vovet og detaljeret

Jeg ved ikke hvad jeg havde forestillet mig, men jeg ved, at bilen var langt frækkere, vovet og detaljeret end jeg havde regnet med. De skarpe linjer gjorde den større, robust og mægtig, men alligevel havde den også noget fint, ja næsten familiær over sig.

Jeg vandrede omkring bilen flere gange. Ikke med vilje, men fordi jeg skulle smage ost, carpaccio og italiensk is. I begyndelsen syntes jeg, at den limegrønne farve var al for intens og højtråbende, men pludselig kunne jeg se mig selv træde ud af mængden og køre rundt i den fremtrædende Hyundai Kona – også på de danske landeveje. Med mig ville jeg have, både spiloppen, vores ufødte Blop, og så selvfølgelig min mand ved min side, for dét ville bilen uden problemer kunne rumme, ligesom der også ville være plads til barnevogn, autostole og alle de andre remedier vi ville skulle have med os på vores vej. Det ville være mig der kørte bilen, og jeg ville endelig kunne føle den impulsivitet, mobilitet, og frihed, som min cykel med barnesæde, har så svært ved at give mig.

Jeg ville ikke behøve at bøje mig ned, når spilopperne skulle placeres i autostolen, fordi bilen er langt højere end almindelige biler. Ej heller ville jeg skulle bekymre mig over sikkerheden, fordi KONA’en ikke bare er en ny og robust bil at køre i – i sig selv, men også fordi den har ”lane Keeping-assistent”, der vil hjælpe mig med at holde mig på vognbanen, samt ”træthedsovervågning” af føreren, som vil registrere hvis jeg pludseligt kører uhensigtsmæssigt og slå alarm. Men hvad der er endnu vigtigere at nævne er, at med Hyundai’s fem årige garanti, vil jeg have det langt roligere i min mave med, at skulle foretage mit aller første bil køb. For det er virkelig stort. Kæmpe stort, at købe sin første bil!

Hyundai Milano Kona  KONA HYUNDAI
{Den limegrønne farve, som denne Hyundai KONA ses med, forelskede jeg mig mere og mere i, som aftenen skred frem}

Milano og dens seværdigheder

På min rejse til Milano, var jeg omgivet af en masse skønne mennesker. Her vil jeg, udover det danske team fra Hyundai, fremhæve 3 andre bloggere, som i den grad gjorde min oplevelse langt mere interessant. Vi var alle meget forskellige, men alligevel fandt vi et fælles samlingspunkt, langt væk hjemmefra. Det var også med dem, SophieJenny og Charmaine, at jeg udforskede Milano, dens seværdigheder, mad og eksklusive butikker, imens jeg sugede hvert et indtryk til mig undervejs..

Milano duomo kirke  Is i Milano
{Duomo kirken i baggrunden og Blop og italiensk is i min mave}

Milano domkirke  Apperol Terasse Milano
{Udsigten fra Apperol bar’en til Duomo kirken var fantastisk, og maden også rigtig fin}

Galleria vittorio emaniele shoppingcenter  Shoppingcenter Milano
{Det flotteste og mest eksklusive shoppingcenter jeg nogensinde har set, må være Galleria vittorio emaniele i Milano}

Kona event  Kona Milano
{Billeder fra det øjeblik jeg så Hyundai Kona for allerførste gang. En helt igennem fantastisk oplevelse – alt i alt}

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *