Hvordan vi bor – med nye plakater og rabatkode

Sponsoreret!

Jeg er ret sikker på, at dette indlæg er den første af sin slags, hvor jeg viser billeder frem af vores hjem. Jeg har derfor glædet mig helt ufattelig meget, men også været en smule spændt. Dét med, at vise billeder fra hvor vi lever, er og ånder er ret så privat i mine øjne, men jeg elsker selv at kigge med indenfor i andres hjem, så nu måtte det også være min tur. Desuden har jeg fået fingrene i en fantastisk rabatkode, som jeg selvfølgelig heller ikke kan lade være med at dele med jer!

Nye plakater fra Desenio

Desenio plakater  Maria Vestergaards hjem

Hele den uvante situation bliver heldigvis hjulpet rigtig godt på vej af mine nye plakater fra Desenio. Faktisk har vi slet ikke fået hængt noget op over sofaerne, også selvom vi flyttede ind i denne “nye” lejlighed tilbage i sensommeren 2016. Derfor var det lige før, at jeg sprang en meter op i luften, da jeg blev spurgt, om jeg ville være med i et samarbejde med Desenio og deres smukke produkter. For vores vægge manglede vitterlig noget udsmykning, og se engang hvor meget de pynter!

Alle plakaterne er nøje udvalgte, så der både ses Afrika, dans, hele verden og den smukke magnoligren, som minder mig om magnolitræet i mine forældres have. Udvalget er generelt gigantisk stort hos Desenio, og der findes både plakater i de mere populære og hippe kategorier med grønne planter, kloge citater, dyr og bybilleder, men også mere specielle motiver af abstrakte værker, natur og pudsige dyremotiver.

Udover plakater så forhandler Desenio også de fineste rammer, som ligeledes ses på billederne. Jeg valgte at købe både sorte og egetræsrammer, som jeg synes gør det rigtig fint sammen. Hvis jeg havde valgt udelukkende sorte rammer, så er jeg ret sikker på, at det ville have set for koldt og markant ud. Jeg er derfor rigtig glad for mit valg om, at blande de to typer rammer.

Maria Vestergaards stue  Hjemme hos Maria Vestergaard

Rabatkode på 25%

Som tidligere nævnt er jeg så heldig, at have fået fat i en skøn rabatkode, så i også kan få pyntet jeres vægge hjemme i stuerne, med flotte plakater og rammer fra Desenio. Koden er: mariavestergaard25 og giver 25% på alle køb af plakater, undtagen plakater der er “handpicked”. Rabatkoden gælder fra d. 18-20. april.

Maria Vestergaards datter  Maria Vestergaard Spiloppen

Det var ikke kun vore stue, som fik ekstra pynt på væggene. Også over vores seng blev der hængt nogle smukke motiver op fra Desenio. Som i nok kan se, så var spiloppen ret så utilfreds med, at hun ikke måtte være med på billederne, så hun satte sit legendariske og trodsige ansigt på, som selvfølgelig gjorde, at hun fik sin vilje. Faktisk synes jeg også, at hun gør billederne endnu pænere, som hun sidder der midt i sengen, og spiser vindruer fra hendes yndlings skål.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.