Hvordan jeg sammen med Rosengårdcentret kan spare tid i hverdagen

Sponsoreret af Rosengårdcentret
Rosengårdscentret  Rosengårdscentret Odense
Jeg havde den mest fantastiske eftermiddag i går. Det var søndag, og jeg havde taget hele min lille familie under armen, og kørt i Rosengårdcentret. De var alle sammen i det bedste humør, og fuldstændig ellevilde over den lille udflugt, som det jo er, når man skal pakke en baby, en spilopmager og en kæreste ind i en bil med tilhørende habengut.

Rosengårdscentret jul  Rosengårdscentret børnefamilie

Med hele familien i Rosengårdcentret

Vi endte med at holde på den enorme parkeringsplads kun 20m fra hovedindgangen, og i sekundet jeg bar lillebror ud af bilen, faldt han i søvn i mine arme. Spiloppen derimod var i paradis, og sugede alle indtrykkene til sig, som hun spadserede ned ad centrets gader og stræder.

Selvom vi både skulle købe sutsko til den første fødte i PAW’s sko, jakke til manden i Tøjeksperten og bland-selv-slik til os alle i Føtex, så var det ikke kun derfor, at vi kørte derud. De næste fem dage vil jeg nemlig på instagram, dele tips og tricks til hvordan, man nemt og bekvemt kan spare tid i hverdagen vha. så kaldte life hacks. Tid jeg med god samvittighed kan “bruge” på lørdag, hvor jeg således kan tage en hel dag fri, og forkæle mit travle sind.

Paw sko Rosengårdscentret  Rosengårdscentret Paw sko

En forkælelses dag til en træt og travl mor

Faktisk er det ufattelig længe siden, at jeg sidst har nydt nogen former for forkælelse. Så jeg påtænker, at den simpelthen skal have hele armen på lørdag; En brunch eller frokost, lidt pleje af mit hår eller negle, og så selvfølgelig en masse butiks oseri (et fantastisk udtryk jeg første gang hørte, efter at være flyttet til Fyn!)

Det er kun lillemanden jeg tager under armen på lørdag. For ham kan jeg hverken slippe for eller undvære helt endnu. Vi er stadig i dyb symbiose, som man nu er, når man er mor til en lille ny verdensborger. Derfor er det også perfekt at tilbringe en dag i Rosengårdcentret, hvor der både er varmt og tørt, og hvor jeg desuden kan amme i ro og fred i deres ammerum.

Jul i Rosengårdscentret  Juletræ i Rosengårdscentret

Jeg må indrømme, at jeg glæder mig som et lille barn til en hel lørdag i Rosengårdcentret!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *