Billede 2Buller er puttet ude i blæsevejret, og jeg udnytter tiden med varm kaffe, benene op og et stykke mundgodt til. Vi ankom igår, og roen har allerede sænket sig over den lille familie, nu hvor vi er væk fra byen med al dens støj og beton.

Vi er vendt tilbage til der hvor det hele begyndte. Min barndoms by. Den er omringet af søer og skov, dens børn går iklædt skoleuniform, og når kl. slår 17.30 falder den langsomt hen, og vågner først op igen næste morgen, når butikkerne atter åbner.

Billede
Det var i denne by, jeg som 16 år gammel, blev kærester med min klassekammaret. Og i morges, 7 år senere, går vi tur med vores baby det selvsamme sted, hvor det hele begyndte. Meget har ændret sig siden da, og selvom det er vigtigt at tænke fremad, så elsker jeg i ny og næ, at vende tilbage til begyndelsen.

Vi vender ofte tilbage. Hiver stikket ud. Går lange ture. Bliver forkælet, plejet og nusset om, som var vi 16 år igen. Og når vi så vender tilbage til “stor-byen”, så er det med fornyet energi, mod på livet, og et ønske om at erobre fremtidens muligheder.

Følg mig rundt

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for mariavestergaard.dk needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on March 31, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page