Hvor det hele begyndte

Billede 2Buller er puttet ude i blæsevejret, og jeg udnytter tiden med varm kaffe, benene op og et stykke mundgodt til. Vi ankom igår, og roen har allerede sænket sig over den lille familie, nu hvor vi er væk fra byen med al dens støj og beton.

Vi er vendt tilbage til der hvor det hele begyndte. Min barndoms by. Den er omringet af søer og skov, dens børn går iklædt skoleuniform, og når kl. slår 17.30 falder den langsomt hen, og vågner først op igen næste morgen, når butikkerne atter åbner.

Billede
Det var i denne by, jeg som 16 år gammel, blev kærester med min klassekammaret. Og i morges, 7 år senere, går vi tur med vores baby det selvsamme sted, hvor det hele begyndte. Meget har ændret sig siden da, og selvom det er vigtigt at tænke fremad, så elsker jeg i ny og næ, at vende tilbage til begyndelsen.

Vi vender ofte tilbage. Hiver stikket ud. Går lange ture. Bliver forkælet, plejet og nusset om, som var vi 16 år igen. Og når vi så vender tilbage til “stor-byen”, så er det med fornyet energi, mod på livet, og et ønske om at erobre fremtidens muligheder.

4 kommentarer til “Hvor det hele begyndte”

 1. Hej Maria !
  Boede din mand og dig hver for sig til at starte med, eller flyttede i sammen,da i flyttede hjemmefra. Og hvornår? 🙂

  Iøvrigt, du er en kæmpe inspiration , keep up the good work :)!

  1. Maria Vestergaard

   Tusind tak for din søde kommentar Yasmin. Det er så dejligt at høre fra jer læsere!
   Vi flyttede sammen, da vi flyttede hjemmefra, ja. Det gjorde vi for 3,5 år siden. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *