Hverdagens små overraskelser

Billede 1Det behøver ikke at være nogen hemmelighed, at min hverdag er lettere rutine præget, efter at jeg har fået min lille søvnloppe. (Det er egentlig min veninder fra mødregruppen, der kalder min datter dette. Og jeg elsker det, fordi det desværre passer så godt på hende!)

Da jeg vågnede imorges, var det ønsket om en afslappet dag, jeg havde i tankerne. Det var især efter gårsdagens hurlumhej med middagsgæster og efterfølgende movienight, at jeg trængte til lidt ro. Derfor klædte jeg både mig selv og min datter i vores hjemme-dragter, satte en kedel vand over til en kande te, og placerede os på gulvet i stuen omringet af puder tæpper og en masse legetøj. Dagens gøremål var: råhygge!

Da vi har leget “borte-borte-tit-tit” sådan ca. 100 gange, og uret siger dagens første lur, så tikker der en SMS ind fra min bedsteveninde (og vores datters gudmor). “Jeg sidder i toget nu”. – og med ét vidste jeg, at jeg havde lavet en af mine sædvanlige ammehjerne brølere..

Egentlig var det en fantastisk overraskelse, da hun er så dejlig et selskab. Det er altid afslappet, lige til, og uden at man behøver at lægge for meget energi i, både at holde en samtale kørende, og passe en baby samtidig. Det fungerer bare, og det er altid så sørgmodigt, når hun skal hjem igen!
Min datter blev som sædvanlig forkælet med gaver, kys og kram, og hun elsker, når de sidder på gulvet, og leger med det nye legetøj, som hun har taget med til hende.

Jeg skyndte mig, at hente bagels fra den lokale bagelbod, imens de var opslugte af legen. Og så gik resten af dagen ellers bare med en masse tøsesnak, babyleg, tæpper, bananmuffins og varmt at drikke på gulvet.

BilledeDa min kæreste kom hjem, lokkede de mig til at lave chili con carne med nachos og cheddar-dip, som han i øjeblikket er mere forelsket i end mig.

Det var en fantastisk dag! Total uventet, afslappet og i det bedste selskab.

1 kommentar til “Hverdagens små overraskelser”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.