Hemmeligheden bag min blog

image

Måske ses det ikke på det færdige resultat; de skrevne ord og de farverige billeder, men faktisk er min kæreste med over det meste, og har en del at skulle have sagt i forhold til mine opskrifter på bloggen.

Jeg modtager ofte små beskeder, med inspiration til hvad vi kunne lave at spise, og som kunne være mulige opskrifter, jeg kunne dele med jer læsere. Nogle er gode, andre er helt hen i vejret, og så er der enkelte, hvor jeg tænker, okay lad os prøve! Når jeg så står i køkkenet, så ender det ofte med, at han hakker krydderurterne, lægger dugen på bordet, eller leger astronaut med vores datter, så jeg på 1-2min kan få skudt nogle billeder i kassen. Han er faktisk fuldstændig uundværlig, når det kommer til min blog.

Og selvom det ikke ses så tydeligt på de flotte glansbilleder, så kan jeg til tider også være træt og uoplagt, og SLET ikke i humøret til at brillere i køkkenet. I disse situationer smutter han ned og handler ind, laver maden og ligger det på små spækbrætte, så jeg bare skal komme og gøre min “magi” med at anrette og tage billederne. Jeg siger det endnu engang, han er uundværlig!

I dag endte det sådan som beskrevet ovenfor. Jeg havede en hård nat, med tonsvis af amninger, en baby der rejser sig op i søvne, og som i øjeblikket vil stå op kl. 05.00. Endnu engang trådte han til, blandede de mærkeligste ting sammen i køkkenet, som endte med, at smage ufattelig godt. Jeg tænker derfor, at jeg vil dele opskriften med jer, i næste indlæg? Godt nok ville maden aldrig gå an på en gourmet restaurant, men ærgerligt for dem, for det smagte utrolig godt.

2 kommentarer til “Hemmeligheden bag min blog”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *