Hårtab efter graviditet og fødsel

Reklame for biodynamiske og økologiske OWAY

  
{Mit fine hår efter Eva fra Hårfin i Odense havde tryllet}

Hårtab efter graviditet og fødsel var altså ikke noget, jeg overhovedet var forberedt på. Jeg havde godt nok hørt et par enkelte skræmme historier om “pletskaldethed” og andre uhyggelige ord, men jeg vidste slet ikke, at det fandtes i så stort et omfang, som det gør; At man får høje tindinger, og en nærmest usynlig hestehale af at få børn.

  
{Før og efter billeder af min behandling hos frisør Hårfin}

Hårtab efter fødsel

Jeg oplevede det første gang et par måneder efter, at jeg havde født spiloppen. Pludselig en dag i badet kunne jeg stå, og tage hele totter ud af mit hår. Heldigvis groede håret med tiden fint ud igen.

I denne omgang synes jeg dog, at det har været langt værre; Altså efter at jeg har båret og født lillebror. Jeg har nærmest intet hår tilbage på hovedet, og må nu sætte mit hår på bestemte måder for, at kunne skjule de næsten bare områder. “Heldigvis” er det ikke pletskaldethed, hvilket jo virkelig er svært at dække, men nærmere MEGET tyndt hår, hvor man tydeligt kan se hovedbunden. Og så de obligatoriske høje tindinger, selvfølgelig.

  
{Før og efter min behandling hos frisør Hårfin}

Salon Hårfin – verdens bedste frisør

Eva fra frisør Hårfin i Odense, som i mine øjne er verdens aller bedste frisør har virkelig hjulpet mig igennem dette helvede. Jeg har nævnt hende før herinde på bloggen, fordi hun bare er hamrende god til hendes håndværk og desuden har den hyggeligste og mest stilfulde salon på Vintapperstræde i Odense. Hun klipper og farver mit hår ved hjælp af balayage teknik, som virkelig har givet spil og liv til de triste og sidste hårstrå, jeg har tilbage på mit hovede. Og så gør de sig i det hele taget meget i spa behandlinger – wellness og spa til hår og hovedbund!

Derudover har hun introduceret mig for økologiske og biodynamiske OWAY, som jeg har testet de sidste par måneder. De bruger kun disse lækre produkter i salonen, og det var faktisk også derfor, at jeg i første omgang faldt over hendes salon, dengang jeg var gravid og søgte en frisør, der brugte så “grønne” produkter som muligt.

OWAY produkter  OWAY hårprodukter

OWAY – økologiske og biodynamiske kvalitets- hårprodukter

Jeg har virkelig længe haft lyst til at investere mere tid og penge i mit hår med den tanke, at det betaler sig, og det kan jeg så fortælle nu, at det gør det! For det første dufter OWAY’s produkter som en drøm; en naturmark fuld af lavendel, sommerblomster og frisk luft. Det er ihvertfald hvad jeg associerer duftene med, hvilket gør hele bade-seancen til en spafølelse. For det andet er mit hår blevet langt mere glansfuldt og blødt, hvilket var det jeg virkelig manglede til mit hår.

OWAY: “IF YOU BELIEVE THAT OUR WONDERFUL PLANET DESERVES TO BE SAVED AND RESPECTED AND YOU CHOOSE TO REDUCE YOUR IMPACT BY MAKING RESPONSIBLE PURCHASES”

Det er blandt andet OWAY’s hårpleje produkter mod hårtab, som jeg har testet, og jeg har i den grad været tilfreds. Om det har hjulpet på hårtabet er jo en umulig opgave at svare på, men det har ihvertfald gjort så meget for det hår, jeg havde tilbage, samt det der er på vej frem igen. Da det netop er blevet silkeblødt og glansfuldt.

Kender i også OWAY eller har lyst til at prøve disse luksuriøse og biodynamiske hårprodukter – så læs med nedenfor:

  

OWAY’s produkter mod hårtab

Flowerfall:
En aromatherapi fremstillet af naturlige biodynamiske ingredienser. Godt mod hud, hår krop og sjæl. En vaskeægte spa følelse.

Volumizing root spray:
En spray fremstillet af naturlige biodynamiske ingredienser, der løfter håret ved hår rødderne.

Vivifying remedy sensitive scalp
En spray fremstillet af naturlige biodynamiske ingredienser for sensitiv hovedbund og mod hårtab.

smoothing fluide:
En spray fremstillet af naturlige og biodynamiske ingredienser til tørt hår, der er svært at redde ud. Produktet kommes i tørt hår og skal ikke skylles ud.

micro stimulating hair bath:
En hårshampoo fremstillet af naturlige biodynamiske ingredienser, der modvirker hårtab og fremmer hårvækst

silk`n glow hair mask:
En hårmaske fremstille af naturlige biodynamiske ingredienser, der giver næring til tørt og kruset hår, og efterlader det blødt og glat

Densifying remedy:
Et produkt fremstillet af naturlige biodynamiske ingredienser, der forstærker og fortykker hår, der er tilbøjelig til at falde ud.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *