Gulerodsjuice med ingefær og appelsin

Gulerodsjuice  Friskpresset juice
Gulerodsjuice som er helt friskpresset med en masse appelsin og ingefær, kan virkelig gøre min morgen til den aller bedste morgen.

Gulerodsjuice med ingefær

Frugt og grønt afdelingerne er atter begyndt at blive fyldt op med søde og syrlige økologiske appelsiner, og gulerødder rimer næsten på efterår, gråvejr og vind i håret. Jeg har derfor for vane især i weekenderne, at drikke et glas frisk presset gulerodsjuice. Denne opskrift på gulerodsjuice med appelsin og ingefær er klart min favorit.

Den er sød, syrlig og kradser en smule i halsen på en og samme tid, og så gør den bare noget særligt ved et morgenbord. Og det er liget meget, om det er et overdådigt brunch bord eller en simpel hverdags morgenmad, så er gulerodsjuiceen med ingefær og appelsin, en virkelig god begyndelse på dagen!

Læs også gerne: Sund milkshakeDen bedste iskaffeBowl med smoothie og Spinatpandekager

Opskrift på friskpresset gulerodsjuice

Man kan selvfølgelig sagtens undvære den lidt stærke ingefær, men jeg er bare blevet helt vild glad for, at bruge det i mine juicer og smoothies. Som for eksempel i min spinatsmoothie eller i de helt originale ingefærshots. Ingefær er bare virkelig godt til, at få sparket dagen godt igang med.

Grundstenen i denne opskrift på friskpresset og hjemmelavet juice er derfor gulerødder og appelsin. Derudover kan man så tilføre eller fjerne lige præcis hvad man har lyst til, eller hvad grøntsagsskuffen indeholder. Appelsinerne indeholder en utrolig stor mængde væske, og er derfor altid et foretrak at bruge, mens gulerødderne giver sødme og en flot orange farve til den hjemmelavede juice.

Gulerodsjuice med ingefær og appelsin
 
Forfatter:
 
Ingredienser
Ingredienser til ca. 2 glas:
  • 2 gulerødder
  • 2-3 appelsiner
  • ca 5cm ingefær
Fremgangsmåde
  1. Pres al saften i en saftpresser, og nyd en god gulerodsjuice!
  2. Tip: Gem evt resterne af gulerødderne og put det i aftensmadens lasagne eller gryderet!

 

Del på print

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *