Det er sandt nok. Til sommer når det er aller varmest, og kalenderen skriver sommerferie, der bliver vores familie beriget med en lille chokopop mere, og vi er simpelthen så glade.

Jeg har faktisk været gravid længe, og lige siden vi fandt ud af det, har vi også fortalt det til familie, venner og bekendte. Så i min verden føler jeg næsten, at alle kender til vores tredje lille mirakel. På de sociale medier har jeg dog alligevel gået med hemmeligheden lidt længere tid end jeg “plejer”, ja det kan jeg vel næsten tillade mig at skrive, nu hvor det er min tredje graviditet. Hvorfor der denne gang skulle gå lidt længere tid, er der faktisk ikke nogen særlig forklaring på, andet end lysten bare ikke har været der før. Der er sket utrolig mange små og store begivenheder i vores lille familie, og rigtig meget af det har jeg delt herinde, så jeg følte nok, at denne lille og meget lykkelige omstændighed, skulle være hemmelig lidt endnu.

Spiloppen ønsker sig en lillesøster

Jeg er et godt stykke inde i 2. trimester, og spiloppen er i særdeleshed begyndt at kommentere på min mave. Overraskende nok, så er hun faktisk ikke lige så optaget af “mors baby i maven” denne gang, som hun var dengang med lillebror. Hun tager det næsten som om det var den største selvfølge i verden. Derudover har hun også givet stærkt udtryk for, at hun ønsker sig en lillesøster. Hvis det bliver en lillebror, må han meget gerne bare blive ved med at bo i mors mave. Vi byder selvfølgelig hvad der måtte komme, hjertelig velkommen i vores familie.

Terminsdatoen ønsker vi, lige som de andre gange, at holde for os selv <3

 

Følg mig rundt

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for mariavestergaard.dk needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page