Græsk farsbrød med fetaost og oliven

Opskriften på græsk farsbrød er sponsoreret af nemlig.com

Græsk farsbrød  Farsbrød
Græsk farsbrød er en fantastisk spise. Især hvis det serveres sammen med andre græske specialiteter og generelt er lavet af rigtig gode råvarer, som denne opskrift på græsk farsbrød netop er!

Græsk farsbrød i samarbejde med nemlig.com

Denne ufattelig lækre opskrift på græsk farsbrød med tilhørende tomatsalat, græske kartofler og hjemmerørt tzatziki, har jeg lavet med varer fra nemlig.com. Jeg har i mange år hørt rigtig godt om nemlig.com. Det begyndte dengang min kusine fra Amager fik børn, og hele hendes lille familie, skulle løbe langt hurtigere, for at kunne følge med i hverdagens stress, jag og tumult. Det var der, at hun fortalte mig om nemlig.com. Ikke bare som en almindelig dagligvare butik, men som et koncept der helt og aldeles havde reddet deres hverdag.

Siden har jeg og min lille familie været skrevet op på nemlig.com’s hjemmeside, som nogle af de håbefulde og kommende kunder, der sådan håbede, at de ville udvide deres fantastiske koncept til Fyn. Og i år skete det så, ligesom de også spredte sig til Jylland!

Farsbrød græsk  Græskfarsbrød

Min oplevelse med nemlig.com

Jeg synes der er utrolig mange fordele ved nemlig.com. Som min kære stedfar engang sagde, så er det jo helt åndsvagt at vi alle tager bilen, for at køre til supermarkedet, i stedet for at varerne kommer til os. Jeg kan kun give ham ret! Især i denne trælse tid, hvor jeg stadig døjer med en graviditet der ikke helt vil, som jeg vil dét. Der er det altså helt genialt, at jeg kan få leveret varerne til døren, og ikke skal belaste min (i forvejen) forkorte livmoderhals yderligere, ved at slæbe indkøbsposer hjem til lejligheden og op ad trapperne. Jeg kunne forestille mig, at netop dette kan både andre gravide, ældre eller på anden måde fysisk belastede personer, virkelig også have gavn af.

Dét der måske holdte mig en smule tilbage i forhold til at bestille dagligvarer fra nemlig.com var, at jeg godt kan lide tanken om, at se og røre på især de grøntsager og frugter jeg vælger at købe. Dette argument blev dog hurtigt fejet af vejen, da jeg modtog min bestilling. For prøv lige at se hvor flot råvarerne stråler i min anretning med græsk farsbrød. Produkterne, både kødet, grøntsagerne, urterne og alt det andet jeg købte var af virkelig god kvalitet, så nemlig-personalet havde allerede sorteret og kun fundet det aller bedste. Dermed blev vores aftensmad med græsk farsbrød samt tilhørende græske specialiteter helt perfekt. Hvis man dog skulle modtage nogle produkter, som man ikke er tilfreds med, så ved jeg fra venner og familie, at nemlig.com’s kundeservice er meget behjælpelig med at refundere varerne.

Græsk farsbrød med oliven  Opskrift græsk farsbrød

Opskrift på græsk farsbrød med timian

Græsk farsbrød er noget, jeg har haft lyst til i utrolig mange uger efterhånden. Det passer ligesom bare rigtig godt til sommer, sol og friske danske råvarer. Hvis du modsat mig i disse dage, har svært ved at finde ideer til madlavningen, så deler nemlig.com også enormt mange gode og lækre opskrifter på alt mellem himmel og jord på deres hjemmeside. Faktisk er der også decideret madplaner, som jeg helt sikkert skal prøve af, når ferien snart slutter, og den travle hverdag begynder på ny.

Ingredienser græsk farsbrød  Græsk farsbrød ingredienser

Den bedste opskrift på græsk farsbrød

Græsk farsbrød med varer fra nemlig.com
 
Forfatter:
 
Ingredienser
Farsbrød til ca. 4 personer:
 • 500g hakket oksekød (eller lammekød)
 • 2 små rødløg
 • 2 fed hvidløg
 • 2 æg
 • 2 spsk. græsk yoghurt
 • 1 dl. havregryn
 • 1 dl. mælk
 • 2 tsk. salt
 • 2 tsk timian (frisk eller tørret)
 • 50g sorte oliven
 • 100g fetaost
 • Olivenolie til smørelse
Fremgangsmåde
 1. Hak løg og hvidløg fint
 2. Bland løgene med kød, æg, græsk yoghurt, havregryn, mælk, salt og timian.
 3. Halver olivene og vend dem sammen med fetaost i farsen
 4. Smør bunden af et ildfast fad med olie og form et langt farsbrød så symmetrisk som muligt
 5. Bag evt. farsbrødet sammen med græske kartofler som på billedet
 6. Bag farsbrødet i ovnen ved 180 graders varmluft i ca. 45min
 7. Der kan godt samle sig lidt vædde fra kødet, som hældes fra inden servering
 8. Server dit farsbrød med tomatsalat, græske kartofler og tzatziki

..der kommer ikke til at gå længe før, at jeg har lyst til græsk farsbrød igen!

Del på print

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *