Hvad der gør mig glad idag..

Buket blomster  Påskemad
Endelig viser foråret sig frem med solskinsstråler der fylder vores lejlighed med varme og lys. Parken i vores baghave er beklædt med et tæppe af vintergækker, krokusser og erentisser i de fineste hvide, lilla og gule nuancer, og jeg kan for alvor mærke at jeg er ved at blive rask fra en slem omgang influenza.

Hvad der gør mig glad idag..

  • At jeg har så mange gode veninder, der inviterer på frokost, kaffe og gåture i det pragtfulde vejr disse dage
  • Tanken om at jeg til sommer endelig (efter en lang barsel og graviditet), kan kalde mig bachelor i medicin
  • Spiloppen og B der leger så vilde lege, at jeg somme tider må lukke øjne og øre for at mit nervøse sind kan holde til de høje flyveture og friefald
  • En virkelig smuk buket blomster jeg fik af min far sidste weekend, som stadig holder sig flot på spisebordet
  • Glæden ved at være studerende og kunne sove til vi (spiloppen) vågner hver morgen, og ikke skulle skynde os afsted
  • At jeg igen idag overvejer, at invitere spiloppen på is efter vuggestue. Det samme gjorde vi igår, og en dag i sidste uge, hvor solen også skinnede for første gang. Spiloppen elsker det, og er begyndt at spørge hver eneste morgen, om hun må få is til morgenmad.
  • Glæden ved, at jeg har så mange gravide veninder, bekendte og familiemedlemmer omkring mig. Det er så hyggeligt!
  • Duften af nybagt kage, som jeg netop er vidne til lige nu
  • Et nyt samarbejde med Castus, som jeg glæder mig utrolig meget til
  • Tanken om grill, rose og lyse aftener forude

..alt sammen gør mig glad helt ind i hjertet. Er der noget, som gør jeg ekstra glade idag?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *