Hvad der gør mig glad idag #2

  
For kun få dage siden, beskrev jeg i et lille og stille indlæg, hvad der netop gjorde mig glad den dag. Det var sådan en rar måde, at huske på det positive i en travl hverdag, lige meget hvad man så foretager mig. Jeg er stadig syg efter influenzaen, som jeg blev ramt af for nogle uger siden, og så hænger bachelor-forsvaret på torsdag, mig langt ud af halsen. Derfor har jeg endnu engang tænkt mig, at udpege og fremtone det positive, jeg oplever lige nu.

  • Vinduet er åbent. Jeg sidder i en striktrøje og læser til eksamen, alt imens solens stråler varmer mit ansigt. Foråret er for alvor kommet til Danmark, og jeg er vild med det.
  • Jeg kan dufte min mors gammeldags kyllingesteg og brune sovs gennem døren. Jeg glæder mig til aftensmaden!
  • Min kære morfar (søde oldefar) får svære og svære ved at huske os, men han blev alligevel utrolig glad, da vi kom og besøgte ham idag. Så glad, at han græd af glæde imens han spiste sit stykke lagkage.
  • Spiloppen er for alvor begyndt at forme små sætninger som f.eks “jeg vil have is”, og “mig ikke sove”
  • Min svigermor lærte mig igår, at spise en hel fisk med skind og hovede på. Ret vildt!
  • Jeg har fået en portion af oldemors chokoladeboller med hjem til fryseren
  • Jeg tog mig endelig sammen til, at bede nogen om at tage et billede af mig. Noget jeg ikke gør mig i særlig ofte.
  • Lille moster Asta, er noget af det bedste jeg ved!

  

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.