Forbandelsen er brudt

Sponsoreret af Jollyroom
  
Overskriften lyder måske dramatisk, overdrevent og en smule usandsynligt, men det er faktisk sandt. I mange år har der hærget en forbandelse over min familie. Det er ihvertfald sådan min kære kusine, har beskrevet det. Godt nok har forbandelsen bragt en hulens masse piger med sig, hvilket vi i min familie, selvfølgelig er rigtig glade for, og ikke ville være foruden.

En forbandelse har hærget vores familie

Faktisk slår det mig stadig meget ofte, når jeg færdes omkring med begge mine børn. Som f.eks da vi i søndags drog en tur i parken for at nyde det flotte efterårs vejr. Begge børn var puttet godt og komfortabelt i vores helt nye karet fra Jollyroom. Jeg kalder den “karet”, for den er simpelthen så mange forskellige ting på én gang, at ordet “barnevogn”, “klapvogn” eller “søskendevogn” er for fattigt. Den kan nemlig sættes sammen på et utal af måder, og lige nu, hvor lillebror stadig er et lille my, så er han altså placeret i en barnevognskasse, og storesøster derimod i et klapvognssæde. Når lillebror så bliver ældre, så skifter vi blot barnevognskassen ud med to klapvognssæder. Så smart er den nemlig!

..men når jeg ser dem sidde der, begge to. Så forstår jeg simpelthen ikke, hvordan jeg har båret mig ad. Hvordan har jeg præsteret at få en søn. Hvordan kan forbandelsen endelig være brudt.

  

Hvordan det hele begyndte

Det hele begyndte dengang, min mormor og morfar fik tre piger lige i rap. Noget der i sig selv ikke er særlig specielt, men da både min mor og to mostre fik to piger hver især, så begyndte den lille by, som jeg er fra, at snakke. Vi var ikke andet end piger og senere kvinder – på nær de hulens masse svigermænd og kærester, der selvfølgelig er blevet introduceret for familien gennem tiden.

Da jeg føder spiloppen er det derfor ingen overraskelse, at hun er en pige, men jeg kan godt fortælle jer, at min familie fik store øjne, da de hørte om vores søn for første gang. Og selvom han nu er 5 uger gammel, så er det stadig svært for os alle at vende os til. Jeg selv kommer til hver eneste dag, at kalde ham “min lille skattepige”, og både min mor og mormor udbryder hver eneste gang han skal have skiftet ble, “ej men det er jo en tissemand”. Faktisk synes vi alle sammen stadig, at det er lidt mærkeligt, at han har et andet køn, end vi er vant til, men samtidig er vi også lykkelige for, at se en lille dreng vokse op og blive til en mand en dag. Måske vil også mine (mange) kusiner få bare et par drenge, og vis ikke, så er piger også hjertelige velkomne.

  

Vores karet fra Jollyroom

Den fine karet, også kaldet en Baby Jogger City Select LUX, søskendevogn – som i kan se på billederne, er fra Jollyroom, og den er simpelthen noget af det mest praktiske og anvendeligt jeg nogensinde har haft. Det er pludselig ingen sag, at have begge børn med på farten, og så kan den ændres på et utal af måder, så børnene kan vokse med den.

Når jeg er alene hjemme med lillebror om dagen, så sætter jeg blot barnevognskassen, der hvor klapsædet er, og så er det en utrolig god barnevogn, som nemt kan komme rundt i både supermarkeder og byen generelt. Han er altid pakket varmt og komfortabelt sammen i køreposen fra Nordlys, som også kan findes hos Jollyroom. Når spiloppen så skal med på tur også, så foregår det enten vha. klapvognssæde eller ståbræt.

Begge børn synes det er herligt at være placeret som i ser på billederne. Lillebrod er stadig så lille, at han ikke ønsker den store kontakt med omverdenen. Så det passer ham fint, at ligge nederst hvor han er en smule afskærmet fra verdenen omkring ham. Spiloppen derimod vil gerne kunne se alt hvad der foregår, men samtidig er hun stadig sådan en trygheds narkoman, at det er rart at kunne kigge på mig eller B, når vi kører rundt. Man kan dog samle kareten på mange andre måder også, så hvis jeres børn foretrækker en anden måde at sidde på, så er det også muligt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.