Fodbold, pizza og gode venner

Indlægget indeholder reklame for JUST EAT
Tømmermænds pizza  Herre hygge
Så længe jeg kan huske, har jeg altid godt kunne lide at være sammen med drenge. I folkeskolen brugte jeg hvert eneste frikvarter på, at spille fodbold, og i gymnasiet havde jeg nogle af de allerbedste oplevelser med gode (mandlige) venner. Desværre gjorde jeg ikke noget ved, dengang at holde kontakten, så derfor er alle mine barndoms bekendtskaber, veninder. Nogle mennesker, som selvfølgelig betyder alverdens, men jeg skal da ikke være bleg for at indrømme, at det da kunne have været rart, hvis jeg havde gjort noget for dengang, at holde fast i mine venskaber fra børnehaven, folkeskolen og gymnasiet.

Noget om gode venskaber og snaskede pizzaer

Heldigvis har jeg taget ved lære. For de tre herrer, jeg spiser pizza og drikker øl med på billederne her, er nogle af mine allerbedste venner. Og dét er på trods af, at der hurtigt går børn, hverdag og familie i mit liv, og jeg derfor får set dem ALT for lidt. Men når jeg skriver, så står de klar. Og for det (og meget andet), er jeg enormt taknemmelig.

Pizza og øl  VM hygge
Jeg kender dem alle fra lægestudiet. Og selvom jeg føler, at jeg næsten lige er begyndt på denne uddannelse, så er det altså over fem år siden, at vi første gang mødte hinanden, og har holdt sammen lige siden.

Anledningen var egentlig bare VM, som vi optimerede med pizza bestilt over JUST EAT: Nemt, bekvemt og snasket på den gode måde. Jeg ved endnu ikke, hvor man finder den allerbedste tømmermænds pizza henne, som er dét jeg kalder de pizzaer, som en italiener ikke ville være bekendt, men JUST EAT har altså virkelig mange gode bud!

Tømmermænds pizzaer i samarbejde med JUST EAT

Derfor er planen, at jeg i den nærmeste fremtid vil finde “Top fem snaskede pizzaer i Odense” i samarbejde med JUST EAT. Jeg er sikker på, at vi er mange i Odense, inklusiv mig selv, der kunne bruge sådan en guide.

Snaskede pizza  Just Eat pizza

Læs også gerne: Top fem over Odenses bedste burgere og indiske takeaway restauranter

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.