Familie fødselsdag for spiloppen

  
Tiden går så stærkt i øjeblikket, og jeg glemmer eller når simpelthen ikke, at dele alt det med jer, som jeg gerne vil. Blandt andet den fantastiske dag, vi havde for nogle uger siden, hvor vi fejrede spiloppens tre års fødselsdag for hele familien. Det var noget nær den bedste fødselsdag, jeg kunne have forestillet mig, for min lille (store) pige.

  

Familie fra nær og fjern

Hele familien kom. Både dem fra Århus, dem fra Sønderjylland, dem fra København, dem fra Roskilde, og selvfølgelig dem fra Sorø – hvor min kæreste og jeg kommer fra. Vi har virkelig de bedste familier, der prioriterer sådanne familie fødselsdage meget højt, og det varmer mit hjerte gevaldigt. Da jeg var yngre, tænkte jeg ikke særlig meget over det. Måske tog jeg endda min familie lidt for givet, men nu husker jeg virkelig på, at sætte pris på al den tid vi har sammen. Og jeg elsker at se mine børn være omgivet af nogle, der elsker dem lige så højt, som jeg selv.

  

  
Udover at det var spiloppens fødselsdag, så var der også noget helt andet og ganske særligt ved netop denne dag. Min kære kusine valgte nemlig, at offentliggøre hendes graviditet. Noget som selvfølgelig fik min moster, jeg selv og min mormor, til at knibe en lille tåre eller to. Det er simpelthen så fantastisk, hvordan flere og flere børn kommer til. Nøj hvor jeg glæder mig!

Vi begyndte festlighederne i en park, som vi er så heldige, er vores baghave. Her spiste vi min mormors svenske lagkage, og selvfølgelig bamseboller med tandsmør, pålægs chokolade og hvad der ellers hører til. Efter leg, snak og hygge, begyndte det gode vejr at ændre karakter, så vi skyndte os inden for, inden vinden ville blæse os omkuld. Her spiste vi sommermad og drak tonsvis af rosé og god hvidvin. Jeg havde lavet en sommerbuffet, som i grove træk mindede ret meget, om den servering jeg lavede tilbage i maj, hvor jeg holdt fødselsdag for mine veninder. Til spiloppens fødselsdag havde jeg dog også lavet en stor mørbradgryde, og i øvrigt et lækkert ostebord. Alt sammen faldt i rigtig god jord, og vi glæder os allerede til oktober, hvor det er lillebrors tur.

  

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.