Faaborg, feriestemning og tusindvis af is

Reklame for Danhostel
Danhostel Faaborg  Faaborg torv
{Danhostel i Faaborg var simpelthen indrettet så fint og hyggeligt}

Faaborg havn  Faaborg bådhavn
{Faaborg havde den smukkeste havn med det skønneste miljø og stemning omkring}

På ferie i Danmark

Vi har simpelthen været på en helt fantastisk miniferie i Faaborg. Måske lyder det ikke særlig eksotisk, vildt eller fornemt, men sydfyn og Danmark sådan helt generelt, kan altså noget virkelig særligt, når det viser sig fra sin bedste side. Jeg har faktisk altid sagt, at hvis vejret er godt og humøret højt, så vil jeg lige så gerne holde sommerferie herhjemme som i udlandet. Og i år har vi virkelig været vidt omkring i det danske land; Nordjylland, Sønderjylland og Sydfyn som jeg her vil fortælle om.

Vi blev nemlig inviteret af Danhostel, der ligger flere steder i Danmark og blandt andet også i Faaborg. Her blev vi mødt af Eva, som forpagter netop dette sted. En fantastisk kvinde som tog imod os med åbne arme, og i øvrigt satte et særligt spor i spiloppens hjerte. Hun snakker nemlig stadig om Eva hver eneste dag, og om hvornår vi skal “hjem” til Eva igen, for det var altså så hyggeligt, syntes hun.

Barn i Faaborg  Sovende far og søn
{spiloppen eeeelskede at være på ferie i Danmark imens lillebror tog nogle gode lange lure}

Danhostel i Faaborg

Jeg blev virkelig gjort til skamme, da jeg så Danhostel i Faaborg. Jeg har kun været på hostels med folkeskolen og gymnasiet hvor der boede rotter og svampe op ad væggene, og sådan var det VIRKELIG ikke. Faktisk var det enormt fornemt, og B og jeg gik derfra med følelsen af, at det faktisk kan være en del bedre end et hotel, når man har børn med. Stemningen er afslappet, der er køkken og bad til fri afbenyttelse, og man har et stort familieværelse, hvor alle familiemedlemmer kan være.

Arrest museet Faaborg  Faaborg Arrest museum
{Lillebror blev sulten, da vi besøgte arrest museet i Faaborg}

Faaborg is  Maria Vestergaard og søn
{Mængden af is og god mad var enorm, men fantastisk}

Hvis i har lyst, kan i se meget mere i denne video, som beretter om hele vores skønne ophold hos Danhostel i Faaborg.

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.