Et nyt hjem

imageImens jeg spiser mine æg og drikker min morgenkaffe, kan jeg konstatere, at det absolut ikke kører på skinner herhjemme. Nok lider vi ikke under skænderier i parforholdet, og jeg har vist bevist, at vi får mad på bordet hver eneste dag, men alligevel er det bare ikke helt godt. Problemet ligger i rammerne omkring vores liv. Vores hjem.

Da vi i sin tid flyttede ind i vores lejlighed i hjertet af Odense, levede vi et helt andet liv end vi gør idag. Vi var unge, studerende og elskede at bruge byen lige så meget om natten som om dagen. Der skulle helst være 1m til den nærmeste kaffebar, natclub og 7/11, og vi udnytter stadig den dag idag, byens mange fordele.

Men tiderne skifter, vi er blevet fire år ældre, har fået en datter, og savner den blå himmel og det grønne græs mere end vi benytter kaffebarerne og døgnbutikkerne. Vi er trætte af at bo hvor alle andre handler ind og tager på restaurantbesøg, og vi føler sommetider, at vi ikke kan trække vejret når gågaden fyldes med shopping-glade mennesker en lørdag formiddag. Vi vil derfor virkelig gerne finde nogle nye rammer, at skabe et hjem omkring.

Det er selvfølgelig lettere sagt end gjort, og som årene er gået, er listen med krav til den kommende bolig, heller ikke blevet mindre. Vores fremtidige hjem skal helst have en have/fælles have, have mindst 3 værelser, være beliggende yderst centralt men stille i Odense, gerne tæt på natur, være billig, have søde naboer og yderst flot, hvidt og nyrenoveret.

Hvorvidt sådan en lejlighed overhovedet eksisterer må tiden vise. Vi er ihvertfald begyndt at lede, og det er trods alt en begyndelse, og måske egentlig det største skridt at tage! For efter jeg har fået vores datter, synes jeg det at trække pælene op, for at finde en ny græsplæne at bebo, virker en del mere uoverskuelig, end dengang det bare var B og jeg. Når vi en dag flytter, skal det derfor også være til et hjem, hvor vi kan se os selv bo i mange år frem.

OBS!!

I skal ikke gå glip af den her vilde rabatkode til  www.boozt.com på hele 20% på absolut alle mærker og produkter ved køb over 899kr. Rabatkoden: FLASH20 gælder søndag D. 24. april!!!

Del på print

5 kommentarer til “Et nyt hjem”

 1. Hej Maria. Vores skønne lejlighed er ved at blive sat til salg, men er ikke slået op. Lyder som det i søger. Skriv evt en personlig besked til mig.

  1. Maria Vestergaard

   Hej igen Helle
   Jeg har simpelthen “smidt” din mail væk på en eller anden mærkelig måde. Kan ihvertfald ikke finde den længere, men vil bare lige sige tusind tak fordi du henvendte dig angående din bolig. Jeg kontakter dig, hvis vi finder ud af, at vi vil købe noget 🙂
   Kh Maria

 2. Jeg er ejendomsmægler i Odense Maria og arbejder til daglig i en af Odenses største kæder som Køberrådgiver. Kontakt mig gerne så hjælper jeg jer gerne.
  Kram Mette

  1. Maria Vestergaard

   Kære Mette
   Tusind tak fordi du henvender dig. Umiddelbart søger vi nok en lejebolig, men jeg vil huske på dig, når vi en dag vil købe!
   Kh Maria

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *