Jeg sidder i toget på vej hjem til Odense fra København. De fleste omkring mig sidder med hovedet i telefonen, andre spiser en eftermiddags snack og enkelte sidder lænet mod ruden og halvsover til togets bumlen. Jeg har gjordt lidt af det hele for at prøve at dræbe tiden, og til sidst endte jeg med, at gennemsøge facebook for underholdning.

Facebook var et medie, jeg især brugte da jeg var yngre. Faktisk tror jeg ikke, at jeg deltog i en festlig begivenhed uden, at det blev dokumenteret næste dag med danse/drinks/veninde billeder på facebook. Og som jeg nu sidder her, en del år efter at de fleste billeder er blevet taget, så er det særdeles underholdende at se, hvordan jeg engang har moret mig med, at danse til langt ud på natten. Hvis i også synes, at det er underholdende at se, så har jeg vedhæftet en håndfuld billeder fra både universitets-tiden og gymnasietiden.

Tak fordi i læser med!

image

imageimageimageimageimage

Følg mig rundt

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for mariavestergaard.dk needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on June 1, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page