En pause fra hverdagen og 15% rabatkode til DW ure

Indlægget indeholder reklame for Daniel Wellington
 . 
Dagene flyder sammen herhjemme. Om det er mandag, onsdag eller lørdag glemmer vi ofte, og det er kun når vi skal indpasse os samfundet og menneskene udenfor vores lejlighed, at vi finder ud af hvad klokken og dag det er. Måske overdriver jeg en lille smule, men det er faktisk næsten sådan det føles. For mit hovede er fyldt op med eksamenslæsning, og i sådanne tider, er der ikke noget, der hedder weekend, hverdag eller pinseferie. Og da slet ikke, når man først begyndte at læse til eksamen halvvejs inde i modulet, og i øvrigt ikke kan tage til noget undervisning, fordi man stadig ammer, og ens kære mand, først lige er gået på barsel. Det med at få enderne til at mødes når man har børn, er altså somme tider lidt af en udfordring!

En pause fra barselsbobbelen

..men jeg nyder at fordybe mig. Faktisk finder jeg det ligefrem hyggeligt, sådan at være udelukkende i mit eget selskab, og for en kort stund ikke tænke på andet, end dét jeg læser om.

 . 
B er i den grad også blevet en integreret del af barselsboblen. Og jeg kan mærke, at det virkelig er noget vi har haft brug for som familie. Hvor tempoet ikke er nær så højt som det plejer at være, og vi i højere grad blot kan nyde øjeblikket og det “nu” vi er omgivet af.

Så derfor tog vi også et øjebliks pause fra læsning og barselsbobbel, og drog ud i bylivet vi er omgivet af. Vi spiste en god frokost, nød en is og tog lidt fine billeder ved et gammelt bindingsværks hus, jeg faldt over. Et perfekt øjeblik til også at vise mit fine ur fra Daniel Wellington frem, som er en helt ny kollektion af ure: “Classis Roselyn” og “Classic Bayswater”. Remmene fåes i den pæneste bordeaux røde og blå farve og urskiven i både hvid og sort.

 . 
{Kjole købt på boozt.com til 299kr og ur fra Daniel Wellington}

Jeg har i forevejen et helt klassisk ur fra Daniel wellington med en mørkebrun læderrem, som jeg går med hver eneste dag, men dette ur synes jeg også, er enormt smukt. Og så elsker jeg hvordan det med den farvede rem, skiller sig en smule ud.

I samarbejde med Daniel Wellington har jeg også rabatkoden MARIAVESTERGAARD, som giver 15% rabat på alle deres ure på hjemmesiden.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.