En lørdag alene med fire krudtugler

image

Klokken er 21.30 lørdag aften i skrivende stund. Jeg ligger i sofaeen med en kurv tømt for chips, imens jeg kan høre spiloppen, lille moster Asta, lille-bitte kusine Alyssa og store kusine Alexa, ude på toilettet hvor de lægger neglelak, og leger med badevægten. De store sladrer, griner og opdrager på de mindste, imens de lakerer neglene. De mindste banker på døren, tænder for bruseren og skriger lidt engang imellem, når de ikke får nok opmærksomhed.

Jeg selv nyder 2 min ro, inden de fire krudtugler atter indtager stuen efter fællesaktiviteten på badeværelset. De står aldrig stille!

..forsættelse følger efter spiloppen og lille-bitte kusine Alyssa er puttet..

Det er i sandheden en udfordring, at være der for dem alle på samme tid, men også enormt hyggeligt. Det er pludselig gået op for mig, at børns naturlige miljø, er blandt andre børn (og måske endda søskende). Spiloppen elsker at have dem her! Det ses især på sengetiden, der på nuværende tidspunkt er rykket 3 timer fra normalen. Hun har simpelthen ikke tid til at sove, og løber rundt i huset med enten pigerne efter sig, eller foran sig.

I eftermiddags knuste vi cornflakes og panerede små kyllingestykker i herligheden. Pigerne var vilde med menuen, der desuden rummede pommes frites, grøntsagsstænger og en masse sodavand. Da vi havde spist, tog vi alle tøj på (det tog mindst 30min), og gik ned i parken og legede på legepladsen, inden vi gik i den lokale Brugs, og brugte alle deres medbragte lommepenge på sukker og fedt forklædt i chips, dip, chokolade og vingummi. Absolut intet manglede, og det var her, at spiloppen viste sin utilfredshed (som i så på billedet ovenfor), da jeg satte begrænsninger på osterejerne!

 

image

..fortsættelse følger efter alle krudtuglerne er puttet..

Vi endte med, at falde omkuld til et afsnit venner på gulvet i stuen, omringet af madrasser, puder og dyner. Lille Alyssa ligger i skrivende stund og nusser min ene hånd i søvne, – åh det er så hyggeligt, at min lille spilopmager har så dejlige kusiner og en lille moster i sit liv. Familie er guld værd!

image

image image

Ps opskriften på kyllingestykkerne paneret i cornflakes, kommer på bloggen imorgen!

Del på print

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *