En kæmpe nyhed!

Indlægget indeholdet affiliate links!

Jeg kan næsten ikke få armene ned. Mit hjerte har pulseret på højtryk de sidste par dage, og så snart mit hoved rammer hovedpuden om aftenen, så fyldes mit sind med en kognitiv tankestrøm. Jeg er nok igang med det, som vi kvinder er så fabelagtige til, nemlig at bygge rede! Og nej der vokser absolut ingen spire inden i mig af fosterlignende tilstande, hvis det er dét man kunne komme til at tro! Det drejer sig nemlig om noget helt andet.

Vores nye hjem! For hvis i ikke allerede ved det, så har vi længe gerne ville flytte. Læs blandt andet HER hvorfor.

image

Billedet ovenfor af Odense slot tog jeg, da vi var på vej over for at se lejligheden for aller første gang. Jeg var ellevild for at se det hjem, der på papiret lød som vores drømme bolig!

Mit hoved er nu fyldt med praktiske ting som opsigelse af vores nuværende lejlighed, adresse skift, og nedpakning, men også af kreative indretnings ideer i forhold til den nye lejlighed. Jeg kan slet ikke vente med, at begynde en ny tilværelse i nye smukke og større rammer!

Vi har snart boet i vores nuværende lejlighed i fire år, og det har været et fantastisk hjem, som mest af alt har huset en folkevandring af mennesker alle dens dage. Der er blevet spist, drukket og festet til den lyse morgen, og venner og familie vil sikkert mindes denne lejlighed med samme glæde, som vi vil gøre det i lang tid fremover. Der har bare været noget særligt over lige præcis dette hjem. Og selvom vi selvfølgelig aktivt vælger at flytte herfra, så er det alligevel noget unikt, at det har lagt rammerne og grundlaget for vores datters allerførste tid.

Den nye lejlighed er dog en del mere rummelig, ihvertfald når det kommer til kvadratmeterne, og jeg glæder mig til, at vi får ekstra plads at boltre os på. Derudover er der en smule mere ro og fredeligt end hvor vi kommer fra, med grønt anlæg der grænser op til lejligheden. Det betyder, at jeg aldrig nogensinde igen, skal stå på den forfærdelig altan og millimeter-trille min datter i søvn. Måske er netop dét, det bedste ved at vi skal flytte!

2 kommentarer til “En kæmpe nyhed!”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.