Den lille smalle – Byens bedste kaffe

 

image

Vi har været hårdt ramt på det sidste. Noget jeg overhovedet ikke havde set komme. Måske var det en smule naivt, eller måske vidste jeg simpelthen ikke bedre; vuggestue børn er jo kronisk syge, når de begynder i institution! Og ikke nok med, at de små pus bliver syge, så bliver vi forældre også smittet, og alle dem vi kommer en smule i nærheden af bliver også sengeliggende. Sådan er det ihvertfald gået hjemme hos os, og vi står nu med et barn vi knap nok tør sende i vuggestue igen, af frygt for, at vi skal tage næste uge ud af kalenderen (igen).

Dagen idag har vi derfor valgt at bruge hjemme. For selvom vi alle tre er fuldstændig symptomfrie fra både influenza og omgangssyge, så ved jeg, at der ikke skal meget til, for at vælte den lille mus omkuld igen. Og så er hun også 100% klar til sjov og ballade med de andre små krudtugler nede i vuggestuen imorgen!

Derfor er denne grå mandag ekstra hyggelig, både fordi vi er sammen alle tre, men mest af alt fordi vi i formiddags tog på “den lille smalle”, som er indehaver af en af Odenses beste kaffeoplevelser. Kaffen er nemlig i verdensklasse, og så er den smalle cafe, så fin, nordisk og hyggelig indrettet at man føler sig hjemme i det øjeblik, at man træder ind af døren. Det er også et sted, hvor man sagtens kan tage sit barn eller snakkelystne veninde med. Cafeen er nemlig rummelig, og huser både studerende, smarte karrierkvinder, barselsmødre og forretningsmænd, der skal have deres to-go-kaffe.

I det hele taget synes jeg, at det er fantastisk at sådan en cafe er kommet til i Vestergade i centrum af Odense. Liv, kultur og gode smagsoplevelser kan vi simpelthen ikke få nok af. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale “den lille smalle”, deres gode kaffe og snaskede kanelsnegle.

 

 

image

Læs også gerne: Den allerbedste opskrift på Sneglekage

Del på print

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *