Sponsoreret indhold

Kramers is  Is fra Kramers
Jeg må indrømme, at jeg var en smule skepsis, da jeg første gang slog mine øjne på Kramers’ is. Ikke fordi der overhovedet var noget beklageligt over indpakningen, som fortæller en historie om økologi og god kvalitets is – i sig selv. Nej jeg var skepsis fordi isen formidlede proteinrig is, med lavere indhold af sukker og kalorier i det hele taget, og hvordan kan det egentlig lade sig gøre, at lave god is på disse bekostninger? Jeg ved det ikke, men jeg ved, at jeg har spist is hver eneste aften lige siden jeg fik denne skønne forsending af Kramers is. Så godt smager det!

Hvorfor jeg vil anbefale Kramers is

Det var først da min familie og jeg var nået igennem den tredje pakke is at det slog mig, at Kramers is helt sikkert måtte indeholde kunstige sødestoffer for, at kunne give den gode sødme trods det lave sukker indhold. Jeg fik øjeblikkeligt dårlig samvittighed over, ikke bare at have tilbudt isen til min to-årige datter, men også mit ufødte barn i maven, som jeg bestemt ikke synes, skal proppes med store mængder kunstige sødestoffer.

HELDIGVIS fik jeg det straks bedre, da jeg nogle sekunder efter kiggede i min overfyldte fryser og kunne konstatere, at sødmen absolut ikke kom fra hverken aspartam eller andre kunstige sødestoffer. Jeg åbnede derfor endnu en hasselnød-is, som i øvrigt er min absolut yndlings, og delte den med min lille familie.

Fedtfattig Kramers is  Kramers proteinis

Smagfuld Kramers’ is trods lavt fedtindhold

Da Kramers is er lavet på økologisk letmælk, så er fedtindholdet også en del lavere end traditionelt is lavet på sødmælk eller fløde. Det gør selvfølgelig, at konsistensen er en smule mindre cremet end flødeis, men det synes jeg faktisk absolut intet gør for smagen. Både min kæreste og jeg var overordnet utrolig begejstret og overraskede over, at så god is kunne komme ud af et så lavt fedt indhold. Og med friske bær og en smule hjemmelavet rabarberkompot, så er lykken altså virkelig gjort på en varm sommerdag.

Kramers is fåes i varianterne; Hasselnød (min yndlings), lakrids, jordbær (min kærestes yndlings) og chokolade (den har vi stadig til gode at smage), og de forhandles hos SuperBrugsen, Kvickly, DagligBrugsen og Fakta!

Følg mig rundt

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.