Egoisme midt i moderskabet

Jeg snakkede i telefon med min mor en dag for ikke så længe siden. Det er egentlig ikke noget vi gør os så meget i – det der med at snakke i telefon. Vi taler mest sammen, når vi ses, og hvis det sker elektronisk, så er det fordi vi aftaler noget; Begivenheder, gaveindkøb eller opskrift overlevering. Jeg husker ikke hvad vi snakkede om denne gang, men hendes stemme var utrolig glad, livlig og ubekymret. Hun fortalte mig, at hun netop havde været til frisøren.

Vintapperstræde  Pyntet vintapperstræde
{Salon Hårfin midt i smukke vintapperstræde, som altid er pyntet så fint}

Jeg svarede lige så glædeligt, at jeg faktisk selv havde en tid til om 14 dage. Det lyder måske åndssvagt, men min mor og jeg er enige om, at en tur i en frisørsalon, kan sammenlignes med en tur i SPA. Vi elsker simpelthen at koble fuldstændig af, få serveret utallige kopper kaffe, god kvalitets chokolade, og sladderblade som vi normalt aldrig kunne finde på at købe, men alligevel nyder at læse til fulde.

Jeg havde bestilt tid hos salon Haarfin, som jeg også har nævnt før herinde. Det var dengang for ikke så mange måneder siden, hvor hun virkelig lavede en kæmpe forvandling i mit pjuskede, spaltede og ødelagte barselshår. Denne gang har hun gjort det mindst lige så godt, og ikke en eneste gang havde jeg dårlig samvittighed over, at min lille spilopmager tilbragte tiden i vuggestuen, imens hendes mor blev forkælet i en frisørsalon.

Førbilleder frisør haarfin  Førbillede frisør
{Mit hår er vokset gevaldigt, hvilket jeg elsker, men det trængte dog både til en god omgang farve, klipning og frisørpleje}

Vi valgte at mit hår skulle være chokoladebrunt, men skønne Eva malede også lidt striber i håret efterfølgende, så det ikke blev en mørk paryk jeg fik påført. Sådan har jeg nemlig før følt det, når jeg er blevet farvet mørkhåret ved både hjemmefarvning, men også hos andre frisører. Striberne er lysere end selve grundfarven, og giver et fantastisk spil i håret. Jeg elsker det!

Frisør haarfin  Salon haarfin Odense
{Resultatet efter verdens bedste behandling hos Salon Haarfin i Odense}

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *