Bagt hokkaido græskar med kikærter
 
 
Forfatter:
Ingredienser
Til ca. 2 personer:
  • En hokkaido græskar
  • En dåse Bonduelle kikærter
  • En lille håndfuld frisk persille
  • En lille håndfuld frisk timian
  • To spsk. Olivenolie
  • ½ tsk. Havsalt
  • Seks kyllingelår
Fremgangsmåde
  1. Skyl græskar og udhul det for kerner
  2. Skær det i store både og behold skallen på
  3. Hak urterne groft og bland det med olivenolie, kikærter og en ½ tsk. havsalt
  4. Vend græskar og kyllingelår i marinaden og placer det i et ildfast fad beklædt med bagepapir
  5. Bag det hele i ovnen ved 200graders varme i ca. 30-35min
  6. Vend det gerne rundt undervejs
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/bagt-hokkaido-graeskar-med-kikaerter/