Spiselige halloween edderkopper
 
 
Forfatter:
Ingredienser
  • En pakke Castus frugtrulle. Alle varianter kan bruges
  • 100g mælkechokolade
  • 50g hvid chokolade
  • en pakke lakrids snørebånd
  • en pakke chokolade krymmel
Fremgangsmåde
  1. Rul Castus frugt rulle til kugler. I en pakke kan der ca. blive til 20 edderkoppe kroppe
  2. Opbevar dem gerne i køleskabet en times tid inden de skal forvandles til edderkopper. Så er de nemmere at arbejde med.
  3. Smelt mælkechokolade og hvidchokolade i to skåle for sig
  4. Klip lakrids snørebånd til små edderkoppeben, der er ca. 2cm lange
  5. Prik seks (eller otte hvis det skal være så virkeligheds tro som muligt) ben i edderkoppe kroppene. Prik gerne hullerne skråt ind i kroppene, så benene kommer til at pege en smule opad.
  6. Placer lakrids benene i hullerne
  7. Pres kuglerne en anelse flade, så de nemmere kan stå op og put en smule mælkechokolade på toppen af kroppen. Drys med krymmel.
  8. Placer to dråber hvid chokolade til øjne på kroppen og placer til sidst en lille prik mælkechokolade i midten.
  9. Lad edderkopperne størkne i køleskabet i mindst 30min inden de serveres
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/spiselige-halloween-edderkopper/