Bagt chiagrød med æg
 
 
Forfatter:
Ingredienser
Bagt chiagrød til ca. to personer:
  • 100g havregryn
  • 2 spsk. Chiafrø
  • knivspids salt
  • ½ tsk. Vaniljesukker
  • en tsk. Bagepulver
  • 2 dl mælk
  • et æg
  • 2 spsk. Flydende honning
  • en håndfuld brombær (eller anden frugt/bær)
  • en håndfuld nødder
Fremgangsmåde
  1. Bland de tørre ingredienser sammen
  2. Tilsæt mælk og vend det rundt i grøden
  3. Pisk ægget og vend det rundt i grøden sammen med honning
  4. Hæld grøden i en form beklædt med bagepapir
  5. Drys med hakkede nødder og friske brombær (eller andet frisk frugt/bær)
  6. Bag ved 175 graders varmluft i ca. 30min eller til grøden er blevet lysebrun og fast
  7. Tip: spises med (ekstra) flydende honning på toppen samt skyr
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/bagt-chiagroed-med-aeg/