quinoalasagne med aubergine
 
 
Forfatter:
Ingredienser
Opskrift på quinoalasagne til ca. 4 personer:
  • 2 dl quinoa
  • 2dl vand
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • Olivenolie til stegning
  • 1 squash
  • 1 aubergine
  • 500ml hakkede tomater
  • 70g tomatpure
  • 2 tsk. oregano
  • 2 tsk. basilikum
  • 2 tsk. timian
  • smages til med salt
  • Lasagneplader
  • Mornay sauce (opskrift på hjemmelavet mornay sauce)
  • Evt. revet mozzarella ost
Fremgangsmåde
  1. Skyld quinoa og kog dem som anført på pakken i vand
  2. Hak løg og hvidløg fint
  3. Steg løgene i en gryde med en smule olivenolie
  4. Riv squash og aubergine fint og vend det i løgene et par minutter
  5. Tilsæt quinoa, hakkede tomater og tomatpure
  6. Tilsæt krydderier og smag til med salt
  7. Tilsæt evt. en smule vand, hvis grøntsagssaucen er for tyk
  8. Smør et ildfast fad med en smule olivenolie og saml lasagnen med skiftes vis lasagneplader, grøntsagssauce og mornay sauce. Slut af med mornay sauce
  9. Bag lasagnen i ovnen ved 180 graders varme i ca. 35min eller til lasagnepladerne er blevet bløde
  10. Hæld evt revet mozzarella ost på lasagnen, når halvdelen af bagetiden er tilbage.
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/quinoalasagne-med-aubergine/