Granolapandekager
 
 
Forfatter:
Ingredienser
Til ca. 12 granolapandekager:
  • 2 dl. Sødmælk
  • 100g Granola, Axa simply great
  • 100g hvedemel
  • ½ tsk. Salt
  • 1 tsk. Kanel
  • ½ tsk. Tørret ingefær
  • ½ tsk. Kardemomme
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 2 æg
  • 25g smør
Fremgangsmåde
  1. Bland granola med mælk og lad det stå i ca. en times tid til det er blevet blødt
  2. Bland de tørre ingredienser sammen og vend det i dejen
  3. Pisk æg for sig og vend det i dejen
  4. Smelt smør og vend det i dejen
  5. Lad pandekagedejen stå og hvile 5min inden den laves til små pandekager på en middelvarm pande. Der behøves ikke fedtstof til dette.
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/granolapandekager/