Hjemmelavet pizzadej med durummel
 
 
Forfatter:
Ingredienser
  • Hjemmelavet pizzadej til ca. 4 pizzaer:
  • 5dl lunken vand
  • 25g gær
  • 4 spsk. Oliven olie
  • 2 tsk salt
  • En knivspids sukker
  • 100g durummel
  • 750-800g hvedemel (tipo 00)
Fremgangsmåde
  1. Opløs gær i vand og tilsæt olie
  2. Bland durummel med salt og sukker og tilsæt det til vandet
  3. Tilsæt hvedemel lidt ad gangen og ælt dejen godt igennem. Gerne på en rørermaskine og gerne i 10-15min
  4. Lad den hjemmelavet pizzadej hæve lunt og tildækket i mindst 60min
  5. Del dejen i fire stykker og rul pizzaerne ud vha. en kagerulle og hvedemel
  6. Top din pizza med din yndlings topping og bag pizzaen (gerne på en bagesten) ved 220 graders alm. ovn i ca. 10min
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/hjemmelavet-pizzadej-med-durummel/