Bagte gulerødder med hasselnødder
 
 
Forfatter:
Ingredienser
Til ca. 4 personer:
  • 8 mellemstore gulerødder
  • 2 spsk. neutral olie
  • en spsk. flydende honning
  • en tsk. salt
  • en håndfuld hasselnødder
  • evt. frisk timian
  • Serveres sammen med fetadip
Fremgangsmåde
  1. Vask gulerødderne grundigt
  2. Hak nødderne groft, men stadig så de er så hakket, at de kan hænge fast på gulerødderne
  3. Bland nødder, olie, honning og salt godt sammen
  4. Vend gulerødderne i marinaden og placer dem i et ildfast fad
  5. Bag gulerødderne i ovnen ved 180 graders varmluft i ca. 25-30min, så gulerødderne stadig har bid.
  6. Drys evt med frisk hakket timian inden servering
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/bagte-guleroedder-med-hasselnoedder/