Kylling i peanutbuttersauce
 
 
Forfatter:
Ingredienser
Kylling i peanutbuttersauce til ca. fire personer:
  • 250g kyllingebryst (kylling fra dagen i forevejen kan også bruges)
  • olie til stegning
  • 2 løg
  • en hel squash
  • en rød peberfrugt
  • to store gulerødder
  • 2 spsk. peanutbutter (uden tilsat sukker)
  • ca. 3dl kogt vand
  • boullionterning med smag af kylling
  • 450ml kokosmælk
  • Jævnes evt. med maizena
  • Brug evt. en anelse brun kulør, for at få den flotte "peanutbutter farve" på saucen
  • Serveres med ris og ekstra peanutbutter
Fremgangsmåde
  1. Hak løg og steg det i en gryde med olie til de bliver bløde
  2. Skær kylling i mundrette stykker og steg det til det er gennemstegt. Hvis man bruger kylling fra dagen i forvejen er det blot nødvendigt at stege det en anelse
  3. Skær grøntsagerne i mundrette stykker og steg dem i et par minutter i gryden
  4. Tilsæt peanutbutter, kogt vand og boullion
  5. Lad det koge op og lad det dernæst simre i ca. 10min
  6. Tilsæt kokosmælk, varm det langsomt op og jævn evt retten med maizena
  7. Brug en anelse brun kulør for at få den brune peanutbutter farve på saucen
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/kylling-i-peanutbuttersauce-og-kokos/