Kylling i peanutbuttersauce til ca. fire personer:
250g kyllingebryst (kylling fra dagen i forevejen kan også bruges)
olie til stegning
2 løg
en hel squash
en rød peberfrugt
to store gulerødder
2 spsk. peanutbutter (uden tilsat sukker)
ca. 3dl kogt vand
boullionterning med smag af kylling
450ml kokosmælk
Jævnes evt. med maizena
Brug evt. en anelse brun kulør, for at få den flotte "peanutbutter farve" på saucen
Serveres med ris og ekstra peanutbutter
Fremgangsmåde
Hak løg og steg det i en gryde med olie til de bliver bløde
Skær kylling i mundrette stykker og steg det til det er gennemstegt. Hvis man bruger kylling fra dagen i forvejen er det blot nødvendigt at stege det en anelse
Skær grøntsagerne i mundrette stykker og steg dem i et par minutter i gryden
Tilsæt peanutbutter, kogt vand og boullion
Lad det koge op og lad det dernæst simre i ca. 10min
Tilsæt kokosmælk, varm det langsomt op og jævn evt retten med maizena
Brug en anelse brun kulør for at få den brune peanutbutter farve på saucen
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/kylling-i-peanutbuttersauce-og-kokos/