Millionbøf - helt klassisk og traditionelt
 
 
Forfatter:
Ingredienser
Millionbøf til ca. 4 personer:
  • 3 løg
  • 3 fed hvidløg
  • Olie til stegning
  • 400-500g hakket oksekød
  • Fem laurbær blade
  • ½ tsk. Sort peber
  • 4dl vand
  • En boullionterning med smag af okse
  • Smages til med salt og frisk persille
  • Jævnes med maizena
  • Evt. brun kulør
  • Serveres med kartoffelmos
Fremgangsmåde
  1. Hak løg og hvidløg fint
  2. Svits det i olie i en gryde til løgene bliver bløde og glasagtige
  3. Tilsæt kødet og svits til det er gennemstegt
  4. Tilsæt krydderier, boulling og vand og lad det simre i ca. 30min
  5. Jævn sovsen og tilsæt gerne noget kulør for at få en flot brun farve
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/millionboef-helt-klassisk-og-traditionelt/