Kirsebærmuffins med vanilje
 
 
Forfatter:
Ingredienser
  • to æg
  • 150g lyst muscado sukker (almindelig kan også bruges)
  • 150g blødt smør
  • 200g hvedemel
  • to tsk. bagepulver
  • en ts. vanilje
  • to spsk. cremefraice
  • ca. 15 styks. store og modne kirsebær (eller ca. 250g kirsebær)
Fremgangsmåde
  1. Pisk æg og sukker lyst og luftigt
  2. Smelt smør og tilsæt til dejen
  3. Pisk hvedemel, bagepulver og vanilje sammen i en skål for sig, så det bliver godt blandet rundt
  4. Tilsæt de tørre ingredienser til dejen sammen med cremefraise og rør dejen godt rundt
  5. Hak kirsebær groft og tilsæt bærerne til dejen
  6. Hæld dejen i muffinsforme (silikone eller de faste papforme)
  7. Bag dem ved 175 graders varmluft i ca. 20 min (eller til de er bagte og lysebrune)
Recipe by Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/kirsebaermuffins-med-vanilje/