Ostebrød med hvidløg og krydderurter
Forfatter: Maria Vestergaard
- Smelt smør i en gryde
- Tag gryden af varmen og tilsæt mælk
- Rør godt rundt og tilsæt gær der oplyses i mælken
- Hæld smør og mælkeblandingen over i en skål og tilsæt æg, salt og melet lidt ad gangen
- Ælt dejen til den er smidig og glat
- Lad den hæve lunt og tildækket i ca. 45min
- Hak hvidløg og persille fint og bland med salt, cheddarost og flødeost
- Tril dejen til små kugler med en diameter på ca. 1cm
- Vend kuglerne i ostemassen og placer dem i en springform beklædt med bagepapir
- Lad det ubagte brød hæve yderligere 45min
- Pensl med sammenpisket æg og bag det i ovnen ved 175 graders varme i ca. 30min
- Server og spis med det samme
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/ostebroed-med-hvidloeg-og-krydderurter/
3.5.3229