Karrygryde med kokos og sødekartofler
 
 
Forfatter:
Ingredienser
  • 400g sødekartofler
  • 1 rødløg
  • olie til stegning
  • 1 dåse hakkede tomater
  • to spsk karrypasta
  • 1 grøntsags bullionterning
  • en dåse kikærter
  • en dåse kokosmælk
  • ca. 5cm ingefær
  • en rød chili
  • 200g frisk spinat
  • ½ citron
  • evt. natural yoghurt
  • salt
Fremgangsmåde
  1. Skyl sødekartoflerne grundigt og skær dem i store stykker.
  2. Steg dem i en gryde med olie, til de får en lysebrun farve.
  3. Snit et rødløg, og hak chili og ingefær fint.
  4. Tilsæt det til gryden sammen med hakkede tomater, bullionterning, karrypasta og kikærter.
  5. Lad retten simre til kartoflerne og kikærterne er blevet bløde. Tjek ved at stikke en gaffel i kartoflerne.
  6. Tilsæt kokosmælk og spinat, og smag til med salt og citron til sidst.
  7. Server for eksempel retten med ris og yoghurt.
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/karrygryde-med-kokos-og-soedekartoffel/