Fajitas med kylling og peberfrugt
 
 
Forfatter:
Ingredienser
Marinade
  • Saften fra en lime
  • en spsk. rørsukker
  • to spsk. olie
  • tsk. stødt spidskommen
  • en tsk. stødt koriander
  • en tsk. røget paprika
  • en tsk. sød paprika
  • en knivspids peber
  • to løg
Fajitas
  • 400g kylling inderfilet eller bryst
  • en rød peberfrugt
  • (og gerne en grøn peberfrugt også)
  • olie til stegning
  • Serveres med tortillas pandekager, guacamole og fintsnittet spidskål snittet på panden
Fremgangsmåde
  1. Bland alle ingredienserne til marinaden sammen og vend kyllinge strimlerne i marinaden.
  2. Lad kødet hvile i køleskabet i et par timer
  3. Skær løg og peberfrugt i skiver
  4. Steg først løg på en stor pande med en smule olie til de er bløde og glasagtige
  5. Tilsæt kylling og lad det stege, til det er gennemstegt
  6. Tilsæt peberfrugt og vend det i kødet i et par minutter på panden
  7. Varm tortillas og fyld dem med fajitas
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/fajitas-med-kylling-og-peberfrugt/