Knækbrød med frugt og kerner
 
 
Forfatter:
Ingredienser
Til ca. 24 stykker knækbrød
  • 40g hørfrø
  • 40g havregryn
  • 40g solsikkekerner
  • 40g sesamfrø
  • 150g hvedemel
  • 60g rugmel
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 1 tsk. Salt
  • 2dl vand
  • 1 ¼ dl. Neutral olie
  • 3 Castus frugtstænger med jordbær
Fremgangsmåde
  1. Bland alle de tørre ingredienser sammen
  2. Tilsæt vand og olie og rør det godt rundt
  3. Hak Castus frugtstænger fint og bland det godt sammen med knækbrødsdejen
  4. Del dejen i to og rul dejen tyndt ud mellem to stykker bagepapir vha. en kagerulle.
  5. Tag det ene stykke bagepapir af knækbrøds dejen og skær dem i passende størrelse
  6. Bag knækbrødene i ovnen ved 180 graders varme i ca. 20min
  7. Knækbrødene skal være lysebrune og gyldne
  8. Lad knækbrødene afkøle på en rist inden de spises og opbevares i en lukket beholder
Recipe by Maria Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/knaekbroed-med-frugt-og-kerner/