Hønsesalat med bacon og asparges
Forfatter: Maria Vestergaard
- ½ bundt asparges
- 200g champignoner
- 5 skefulde cremefraise
- 3 tsk. Mayonaise
- 1 tsk. Salt
- ½ tsk. Frikkværnet peber
- 25g smør
- 100g parmaskinke
- 200g økologisk kyllingekød
- en lille håndfuld purløg
- Halver asparges og skær dem i mundrette stykker
- Snit champignoner fint
- Bland cremefraise, mayonaise, salt og peber sammen
- Steg svampene ved høj varme
- Tilsæt asparges og steg dem i et par minutter
- Skær parmaskinke i mindre stykke
- Svits parmaskinke på panden til det bliver sprødt
- Bland alle ingredienserne sammen
- Tilsæt ca. 200g kyllingekød fra en helstegt økologisk kylling
- Tilsæt finthakket purløg og bland det hele sammen
Recipe by Vestergaard at https://mariavestergaard.dk/hoensesalat-med-bacon-og-asparges/
3.5.3229